reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sil dokładnie tak.... po prostu czasem brak słów jak się słyszy co się dzieje na tym świecie... Wiesz, jak moja mama zaszła w ciąże z bratem i poszła do ginekologa zeby to potwierdzić to ona na to "Nosimy czy usuwamy?" Mama o mało nie spadła z krzesła... takie pytanie do mężatki ze stażem i jednym dzieckiem...
S
Silmiriel
Gość
O rany, ja prawie z łóżka spadłam teraz.... Co to za pytanie....
A z innej troszkę beczki, jak się znajomi dowiedzieli, że w ciąży jestem, to jeden się zapytał męża, czy planowane takim tonem, jakby się tragedia stała. A jedna kobietka do nas walnęła "O Boże, jak Wy się pomieścicie..." Nosz normalnie tragedia, człowiek się począł, nowe życie będzie... Ech
A z innej troszkę beczki, jak się znajomi dowiedzieli, że w ciąży jestem, to jeden się zapytał męża, czy planowane takim tonem, jakby się tragedia stała. A jedna kobietka do nas walnęła "O Boże, jak Wy się pomieścicie..." Nosz normalnie tragedia, człowiek się począł, nowe życie będzie... Ech
dagne
Fanka BB :)
Nigdy nikomu nie dogodzi - jak się jest w ciąży zaraz po ślubie, to słowa: nie pobawiliście długo, mogliście więcej korzystać, jak się nie ma jeszcze dziecka kilka lat po ślubie to: na pewno coś z nimi nie tak, a broń Boże zajść przed ślubem to: na bank wpadka! ludzie gadali i będą gadać, ważne, że my sami jesteśmy ze sobą w porządku 
Idę spać, bo jutro badania i glukoza (bleeee...), więc o 6 pobudka
Dobranoc wszystkim
Idę spać, bo jutro badania i glukoza (bleeee...), więc o 6 pobudka
Dobranoc wszystkim
Idę się rozmoczyć w wanniezajrzę później do was
![]()
tylko się nie rozpłyń całkiem

madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Ale się cicho zrobiło...
reklama
Podziel się: