Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez sie dolacze do zyczen. Wszystkiego dobrego Staraczki i Wystarane, oby spelnily sie Wasze wszystkie marzenia,
te skryte o ktorych tu nie mowicie i to jedno, o ktorym wlasnie tutaj piszecie!!!!!!!! Oby nadchodzacy rok okazal sie dla Nas laskawszy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Ode mnie również przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia światęczne, oby przyszły rok był dla nas wszystkich rokiem najwspanialeszego cudu, który zapoczątkują dwie kreseczki a poza tym życzę Wam dużo miłości, optymizmu i wiary we wszystko co robicie.
Witam was kochane staraczki i juz wyczekane kobitki
Ja juz 5dzien bez @. bolą mnie cycki i chodze jakas rozdrażniona... juz mam powoli dosyc tych swiat ,chodz jeszcze sie nie zaczely..
CHyba jeszcze się objadają światecznymi potrawami.
Moj maz juz dzis w pracy. A ja siedze i jem sniadanko.
Bede ogladac zaraz film, "JAsne błekitne okna " uwielbiam go.. Smutny ale prawdziwy, to jest ulubiony film moj i mojej przyjaciolki
Pewnie tak BigChild zresztą ja tez przed chwilą jeszcze ciasta z kawką zjadłam na sniadanko
hehe...
A filmu nie oglądałam... jak bede miala chwilke to tez go zobacze bo ciekawa jestem...