reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Moja siostra w sobotę mówi do brzucha " Dzień dobry Łucjo moja kochana wspaniała malutka" i takie tam różne,a jej facet na to " jaka Łucja, będzie chłopak jak nic" Na to Marta " weź się zamknij, bo się do Ciebie do końca tygodnia nie odezwę, przestań wreszcie krakać, zachowujesz sie jak..." ahhaha musiałam interweniować bo gotowa go była z domu wywalić. Mój Mąż się nie określił co by chciał, ale wie co ja chcę i ciągle coś tam o tej dziewczynce wspomina

reklama
Dla mam dziewczynka ma nieco inne znaczenie. Nie mówię ze jest ważniejsza, ale córka zawsze blizej matki jest niż syn. :tak: Dlatego nasze mamy takie na "wnuczki napalone" :-D Syn zazwyczaj w póxniejszym wieku blizej ojca no i większy indywidualista.

Moja mama nie miała syna, więc nie ma pojęcia jak to jest ;-)
teściowa za to miała dwóch, ale niestety przez swoją obojętność ma z nimi teraz tak kiepski kontakt, że dla mnie jest to co najmniej dziwne, a z drugiej strony chore bo ona wcale tego kontaktu nie szuka. Obchodzi ją tylko jej własna osoba i najlepiej, żeby się wszyscy nią interesowali.

no tak, mój tato mimo że z samymi babami do trzy córki , z czego bliźniaki mialy być jednym chłopcem, a tu jak mama rodziła, lekarz mówi ooo jeszcze coś tak jest trzeba rodzić bo będą bliźniaki, i tak zamaist syna tato przychodzi do mamy i ma 2 córki, a ze mna trzy. Tato tez woli wnuczkę, ja na początku też chciałm ale odkąd mi zaczęło się mówić że to ON to juz chce tylko synia. Chociaż to prawda że córka ma kontak raczej przez całe życie a chłopak później poznaje dziewczyne i już tylko jej się zwierza i td.

teSciowa ma 2 chłopów i stweirdział że woli z chłopakami także chociaż z tego byłaby zadowolona

czesc dziewczyny :-)ja już, szczęsliwa jak nigdy :-) dzidzius się dobrze rozwija, dzisiaj widziałam głowke, rączki nózki :)jejuuu jakie wspaniałe uczucie, lekarz stwierdzil kosc nosowa i przeziernosc karkową 1,0 mm i powiedział, ze to jest jak najbardziej w normie i że w moim przypadku nie trzeba robic usg genetycznego- ze wzgledu na wywiad, wiek i wynik usg, co myslicie? mam jeszcze 2 tygodnie nie cale zeby to zrobic i nie wiem a musiałabym isc prywatnie bo moj lekarz jest nfz i oni tego nie robia kobietą ponizej 35 r.z

Nalaa super :) piękny widok prawda? ja poprzestałam na tym usg przesiewowym bo wsio ok i w normie jest.

Fasolka, Lamia
u mnie z obu stron cisza co kto by chciał. Się ogólnie cieszą bo to pierwsze będzie.

Zafasokluje a to jest takie zwykłe usg, tylko na lepszym sprzęcie?
jejuuu Neciuszka najpiekniejszy widok jaki do tej pory widziałam:-) lekarz mi powiedział, ze u mnie kompletnie nie widzi potrzeby... a jakos do tej pory wszystko co mi mowił było ok, chyba tez na tym poprzestane... no bo i tak, co by to zmieniło... skoro wg tego usg nie ma zadnych wad, jest mozg i wszystkie narzady to znaczy jak dla mnie ze jest ok i mamusia jest szczesliwa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane ale zimno ale sloneczko pieknie swieci wiec pewnie bedzie cieplo
fifcia starania trwaja raczej juz jest po owu wiec trzeba czekac staram sie wyluzowac
M łyka witaminki bo badania wyszły srednio jak przez 4 miesiace nie bedzie rezultatow to bedziemy szukac pomocy u specjalisow ale narazie lekarz mowi ze jednym badaniem nie ma sie co sugerowac bo za duzo czynnikow ma wpływ na nasienie

Laski ja tez biore lutke i jak dla mnie nie jest taka tragiczna ewentualnie czasem mam po niej mdłosci

Do góry