• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja już męża namowiłam zeby mi fasolkę po bretońsku zrobił jutro , a dzisiaj robę ryż z mięskiem i warzywami

silka: a jak robiłaś te kotlety, bo ja pamiętam że moja mam kiedyś robiła takie z jajek i były pyszne ale nie pamięta jak je robiła :tak:, moze akurat to ten sam smak

magenta: ja to znowu pomidory wpierdzielam ile wlezie chociaż już teraz nie są za dobr, ale jem

A my na sylwestra to albo w domu albo do znajomych, co prawda muszę sie przyznać ze wolałabym do kogoś, bo nie chce mi sie po sylwku sprzątać :sorry2:, tez mam leniam a tak bym przygotowała jakieś danie i niech się znajomi męczą hihihiih

reklama
planów na sylwka jeszcze nie mamy ...
neciuszka ale jak wyszła mi I krecha to mam robić betę i tak pewnie wyjdzie ze nie jestem w ciąży ... już sama nie wiem czy ja robic czy nie :(

pyscku moze warto zrobic i byc na bank pewna ze albo to @ albo fasolka tak skromnie sie skrada nigdy nic nie wiadomo ja trzymam za ciebie kochana kciuki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i fluidki na cykl jesli sie nie udalo

Gotuję jaja na twardo, jedną kajzerkę moczę w mleku, potem odciskam. Jaja siekam na drobno, zazwyczaj widelcem rozdziabam, mieszam to z bułką, soli troszkę, pieprzu troszkę, szczypiorek, jak mam, jak za rzadkie to dodaję troszkę bułki tartej, obtaczam w bułce i smażę żeby się nie rozwalało.

Pyscku, betka pewnie rozbudzi nadzieję, więc sama musisz zdecydować, czy jesteś gotowa. A do gina może zadzwoń i zapytaj co masz zrobić

Idę poczytać :) bo mi jeszcze jeden cały tom Trylogii Czarnego Maga został, a czas goni..tik tak tik tak

Pyscek dlatego mówię że to twoja decyzja, ale moim zdaniem to co najwyżej cię utwierdzi z wyniku testu. pomyśl i zadecyduj...

Sil muszę kiedy zrobić takie kotlety nigdy nie robiłąm

Żeby mi było za dobrze, to mało tego, ze mnie boli głowa, to jeszcze zgaga mnie dopadła. Czyżbym weszła w tę fazę, ze cokolwiek zjem to się będzie objawiała? hmmmm muszę przytargać migdały do pracy.

Pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`.

masz chwilę jeszcze żeby odpowiedzieć sobie, ale z jakiegoś powodu lekarz ci kazał zrobić betę a nie testy sikane, ja tak czy tak trzymam kciuki za Ciebie.

Eh a ja do wtorku czekać muszę, ale tylko ja mogę takie szczęście mieć.

Fasolka trzymaj sobie w biurku, ja chować już nie wiem gdzie muszę migdały. mąż mi wyjada ciągle ostatnio mnie zgaga dopała i co ani okruszka nie było bo mi zjadł :]

reklama
powiedziałam, że robiłam test i wyszedł wadliwy na usg nie było nic jeszcze widać, więc określił że może być ciąża za wczesna i po lekach mam odrazu iść zrobić bete i poprosiłam o toxo :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry