lamiav
Fanka BB :)
a ja już męża namowiłam zeby mi fasolkę po bretońsku zrobił jutro , a dzisiaj robę ryż z mięskiem i warzywami
silka: a jak robiłaś te kotlety, bo ja pamiętam że moja mam kiedyś robiła takie z jajek i były pyszne ale nie pamięta jak je robiła
, moze akurat to ten sam smak
magenta: ja to znowu pomidory wpierdzielam ile wlezie chociaż już teraz nie są za dobr, ale jem
A my na sylwestra to albo w domu albo do znajomych, co prawda muszę sie przyznać ze wolałabym do kogoś, bo nie chce mi sie po sylwku sprzątać
, tez mam leniam a tak bym przygotowała jakieś danie i niech się znajomi męczą hihihiih
silka: a jak robiłaś te kotlety, bo ja pamiętam że moja mam kiedyś robiła takie z jajek i były pyszne ale nie pamięta jak je robiła
, moze akurat to ten sam smakmagenta: ja to znowu pomidory wpierdzielam ile wlezie chociaż już teraz nie są za dobr, ale jem
A my na sylwestra to albo w domu albo do znajomych, co prawda muszę sie przyznać ze wolałabym do kogoś, bo nie chce mi sie po sylwku sprzątać
, tez mam leniam a tak bym przygotowała jakieś danie i niech się znajomi męczą hihihiih