reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczyny,
wczoraj byłam na pierwszym USG po CLO. I okazało się, że CLO słabo na mnie działa. Pęcherzyki słabo rosną, a endometrium jest tak cienkie, że szkoda gadać. Jeszcze trafiłam na niesympatyczną lekarkę, która była tak mało delikatna, że szok. Robi badanie i cisza. Nic nie mówi. Więc po pytam jak to wszystko wygląda. A ona jakoś tak niesympatycznie się odezwała, że aż miałam łzy w oczach. Sam moment był dla mnie trudny, a ona tak mało delikatna była. I jeszcze patrzy na mnie i pyta "Jak długo Pani bezpłodność leczy"? Ja miałam już taką gulę w gardle, że nie byłam w stanie odpowiedzieć. Modliłam się tylko o to, aby jak najszybciej wyjść i dojść do siebie.
Następnie miałam wizytę u mojej Pani doktor, tej która dała mi CLO. Kobieta anioł jak dla mnie. Tak mnie podbudowała, że aż miło. Zmieniła mi CLO na inny lek. W tym cyklu mam jeszcze dokończyć monitoring, ale nie nastawiać się że się uda bo szans raczej nie ma :( Mam też sprawdzić hormony. A od kolejnego cyklu od 6 dc. aż do końca każdego dnia mam przyjmować odpowiednie hormony. I USG w połowie cyklu. Powiedziała, że powinno nam się w tych cyklach udać po tym leku. I tak lżej mi się zrobiło...
Żyję nadzieją...

Magdaleno smoczek dostaliśmy od cioci Agi27 :-)

Aguś przykro mi, że tak się u Ciebie dzieję, ale właśnie nie trać nadziei. W końcu zajdziesz w ciążę i doczekasz swojego maleństwa, ja głęboko w to wierzę i jestem mocno przekonana.

Aguś oby ten nowy rok był dla Ciebie i męża łaskawszy! Na pewno za niedługo będziesz chwaliła się dwoma kreseczkami! a wredną babą się nie przejmuj... pewnie jakaś stara panna i dlatego taka zmierzła :-p

Ael jest cudny! Ja już go szukam na Allegro :-D

Magdalenko, smoczek jest z Fisher Price z osobnym pojemniczkiem z tasiemką i klamerką.

Aguś dziękuję, no mam ładnego chłopa to i nam dziecko ładne wyszło. Nie to co matka XD

Heheheheh
No tak - Ael jakże mogło być inaczej? :rofl2:

P.S. A mamusię mały też ma piękną. Nie gadaj głupot ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry