reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael jejku jakie ty masz długie włosy!!! :szok: Piękne!!! A maluszek jak zwykle cudowny! Nasz kochany rodzynek!!! :*

Aga mi zostaje tylko zaciskać za ciebie kciuki zeby wszytko się ułożyło! Myśl pozytywnie, nasza psychika naprawdę w przypadku starań ma bardzo dużo "do powiedzienia" :*

A oto i wyprawka!!
P1060914.jpg
Przewijak usztywniany na łóżeczko
P1060916.jpg
Mata to wanienki
P1060918.jpg
Pokrowce na przewijak i prześcieradełka z gumką :tak:
P1060919.jpg
Cała masa dupereli... gruszka, waciki, gryzaki, termometr. smoczki, ceratki na łożeczko, szczoteczka do dziąsełek, szczoteczka do włosków, gaziki na pępuszek z spirytusem...itp
P1060920.jpg
Zestaw do paznokietków :-)
P1060923.jpg
Kocyk z żyrafką!
P1060924.jpg
Moje rzeczy do szpitala
P1060926.jpg
Pieluszki flanelowe i pieluszki z ceratką
P1060927.jpg
Czapeczki i łapki niedrapki :-p
P1060929.jpg
Dwa ręczniczki z kapturkiem :-D Żaba jest super!

Dodatkowo pieluchy tetrowe sztuk 10. Sylikonowe nakładki na sutki, czyścidełko do butelek... Oj mam co robić :-D

Fifka no to jest radocha, dostać tyle rzeczy naraz! Ja nie mogłam się na nie napatrzeć jak już kupiłam w smyku albo dostałam z allegro! Chociaż wcześniej sama to wybierałam, zastanawiając się nad każdą rzeczą 15 min :-D

A chce ktoś zobaczyć fotkę z 36tc?? bo zupełnie zapomniałam i prawie mi przeleciał!

Madziu ja cieee, spora różnica jak na 3 tygodnie. Się nie martw rozstępami. Po porodzie póki są czerwone można z nimi działać, bo jak zaczną jaśnieć to już gorzej. Ale tak i tak, zobacz z jakiej przyczyny masz te rozstępy, bo Twoja dzidzia ładnie rośnie mamusi w brzuszku :-)
Śliczny :*

No nie przejmuję się póki co tak bardzo! Może popadnę w większą depresję jak będę chciała ubrać strój kąpielowy :-p
Powiem Ci, że też jestem w szoku tą różnicą! a nie wydaje Ci się, że opadł trochę ten brzuszek?? (nie biorąc już pod uwagę, że samo zdjęcie jest niższe)

reklama
Do góry