zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 418628Zobacz załącznik 418629
Zobacz załącznik 418630Zobacz załącznik 418631
Zobacz załącznik 418632Zobacz załącznik 418633wszystkie się chwalą choinkami, a ja wrzucę moje małe cuda. Choinkę zrobiła teściowa i wygląda jak by była w połowie ubrana, więc się tym nie będę chwaliła. Jest jeszze jeden dla teściowej na stół wigilijny, ale stoi w chłodnym miejscu i nie chce mi się po niego iść. A 3 inne zostały wydane.
Zobacz załącznik 418630Zobacz załącznik 418631
Zobacz załącznik 418632Zobacz załącznik 418633wszystkie się chwalą choinkami, a ja wrzucę moje małe cuda. Choinkę zrobiła teściowa i wygląda jak by była w połowie ubrana, więc się tym nie będę chwaliła. Jest jeszze jeden dla teściowej na stół wigilijny, ale stoi w chłodnym miejscu i nie chce mi się po niego iść. A 3 inne zostały wydane.
Ostatnia edycja:

taki łasuch ostatnio ze mnie
No i wychodzi teściowa i mówi, że jej siostra przyniosła po swojej wnuczce bo ona już chodzi i nie potrzebuje tego. Strasznie mnie to irytuje bo moje dziecko najwcześniej do tego wsadzę za pół roku ale już chcą mnie zaśmiecić, żeby sobie posprzątać więc powiedziałam teściowej, że nie mam miejsca ale w związku z tym, że zdaje sobie sprawę, ze posiadamy wielką garderobę mówi, że przecież mogę go tam gdzieś schować więc stwierdziłam, że nie ma co owijać w bawełnę powiedziałam jej, że go nie chce! JA jakoś nie jestem przekonana do tych tradycyjnych chodzików! Nie podobają mi się te dzieci, które ledwo siedzą takie "rozklekotane" w tym chodziku są!!!!!
na co teściowa mi powiedziała, że jak już dziecko będzie większe i nie da mi spokoju to się przekonam, pomyślałam już tylko sobie, że właśnie o to chodzi, że taka zabawka to jest wg mnie tylko i wyłącznie dla wygody rodziców no ale już nic więcej nie powiedziałam. Ja osobiście mam w zamiarze kupić taki a'la balkonik, są takie z Fisher Price porządne! A to co ona przyniosła to taki cienki chiński plastik, że chyba bałabym się, że dziecko sobie rączki poprzecina