• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sog ty na razie tak jak ja do 16tygodnia to chodziłam w ciąży urojonej :-D Śliczny płaski brzusio :-) Nie rodzę, ale brzuszek mnie boli w dole... :zawstydzona/y: twardnieje mi co raz... ale na razie się trzymam :tak:

Ael Sog ma rację... ja tez mam takie wrażenie że Wiktor rozwija się fantastycznie szybko! :-D widać ze zdolny facet będzie :tak:

Mój ojciec mi mówił że ciąża u szczupłych osób dopiero jest widoczna od 5 miesiąca...tymbardziej pierwsza...
ale mam kilka bardzo szczupłych koleżanek którym ciąże widac było szybko i chyba nie ma zasady....:):)
Ja zreszta będe się cieszyć każdym brzuszkiem jeżeli tylko będzie w nim lokator:):)

Sog jasne że tak :-D Tylko tak mi się przypomniało bo ja dłuuugo nie mialam nawet cienia brzuszka i sie ze mnie dziewczyny zgrywały ze ja w urojonej chodzę :-)

Pochwalę się moim kocim modelem.....
potocznie przez nas nazywany ksiaże Julian....kto oglądał madagaskar ten zna charakter.....nasz kotek ma podobne zachowania:):)
DSC_6981.jpgDSC_6979.jpgDSC_6982.jpg

Soooog dziękuję! :* Całus w brzusio :* co by się maleństwo dobrze rozwijało :********************

Co do Wiktora, wiele osób mi mówi, że wygląda na starsze dziecko i że tak szybko się rozwija....MUTANTA MAM! :szok:

W ogóle rozmowy wczoraj po seksie moje i Pawła XD: Już po, oboje po, Paweł dobija, pytam się
Ja - Co robisz?
Paweł - Dobijam gwoździa
Ja - Aha.....Ty młotku!

On w brecht, ja w brecht.

Potem on się oporządza, zawiązuje na supełek ogumienie, doprowadza się do porządku i coś tam kapeńkę mu spadło na dywan, idę i czuje pod nogą mokro. Pytam się:
Ja - Skapło Ci?
Paweł - Co?
Ja - No żołnierzyki
Paweł - Nie, to orki!
Ja - Czemu orki???
Paweł - No orki bo przecież z oka Saurona!

Ja w brecht paniczny połączony z konwulsjami, on w brecht ale ze mnie....

I weź tu z takim człowiekiem żyj normalnie...

witam sie ;-) glowa nareszcie nie boli ;-)zbytnio sie nie wyspAlam bo sie budzilam ale si ;-)musze sie zaczac zbierac bo do rodzicow jade;-)

sog sliczny brzuszek bedzie d9o czego porownywac ja co tydzien robie i dzieki ostatniemu zdjeciu sie skaplam ze mi jeszcze rosnie i specjalnie miarke wziela i co 8cm w brzuszku przybylo:szok:mam juz 130cm

ael kochany widzialam jak sie turla ;-) fajowo ;-)
a rozmowy macie zabujcze odrazu mam lepszy humorek ;-)dziex

fifka wytrzymasz Y&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& super ze spi bo moja o 1 sie budzi i o 5 sie budzi potem wiecej spi bo dopiero kolo12 sie budzi w dzien czesto spi chyba ze robie cos przy piekarniku to odrazu gdy cieplo poczuje sie budzi ;-)

Ael matka.... zaraz w łeb dostaniesz... NIE MUTANT A ZDOLNY FACET!!!

Atan no śpi ładnie, a w dzien nadrabia bo nie spi prawie wcale... :eek:

Jeszcze trochę i mąż z pracy wróci... cieszę się bo jakoś teraz boję się przebywać sama... :confused2:

Sog kotek boski! :-D

reklama
witam sie zasmarkana, zakichana i okaszlana :-) mąz tez także seksowna z nas para, w nocy parskaliśmy jak konie i non stop albo on mnie albo ja jego budziłam,
Ma dzisiaj sprzątać czyli pierwszy raz umyje podlogę, a że jeszcze moja kolej na mycie klatki to ma dodatkowe zadanie, ale ja nic sie nie odzywam chciaz podłoga w domu pełna kłaków i jakiegoś kurzu luz bluz :-D.
Pojechał po syna, mam nadzieję ze go nie zarazimy.
Brzuch mi wczoraj 3 razy stwardniał ale nic sie nie dziej i innego

A jak wam mija sobota co porabiaciec,jak sie czujecie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry