• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamiav nie leczę bo mnie nie bolą.... tylko teraz od paru dni zauważyłam krwawienie po załatwieniu się... i tak myśle czy czegoś z tym nie zrobić....

Atanku ah.. dzieciaki uwielbiają te nasze cyce :-D Konrad to czasem mimo ze nie głodny to chcę po prostu sobie poleżeć i się poprzytulać :-)

A my byliśmy na spacerku. Boze jaka piękna pogoda!!!! Jutro podobno ma być jeszcze cieplej niż dzisiaj to jutro zabiore małego na jeszcze dłuższy spacerek!

No powiem wam ze wczoraj zjadłam pizze na kolację i malutki to odchorował... :zawstydzona/y: Ma zaparcie... kupa jakaś taka gęsta i walczył z nią w nocy i teraz w dzień.... Nigdy więcej niezdrowego zarcia nie zjem... :-(

Gocha lepiej nie czytaj takich rzeczy... ja też poroniłam jedną ciąże, ale widocznie tak musiało być. Nie mamy na to wpływu, więc zamartwianie się wcale nie poprawia sytuacji - wręcz przeciwnie... Z twoją fasolką na pewno jest wszytko dobrze :-)

Ja już leżaczek mam. :tak:

Cześć :-)

Omg dzisiaj wysprzątałam nasz kąt na błysk :szok: nie wiem skąd tyle energii, chyba zaczynam syndrom wicia gniazda hehe ;-):-D

Atan foto słodkie.. Widać, że Amelka uwielbia cyca ;-) :*

Gocha najlepiej takich rzeczy nie czytać.. Ja za każdym razem panikowałam jak słyszałam o poronieniu :sorry2: zaczęłam sobie mówić, że musi być wszystko dobrze i tak jest i powtarzam sobie nadal :-) kobieta w ciąży przez te 9 mscy dosłownie potrafi zwariować ze strachu więc trzea brać na luz. Kochana będzie dobrze :*

Ael dzięki :* mi będą prezentować więc będziemy mieć nowy..

Fifka, Atan, Ael, Ma_g, Mineralna itd Wasze dzieciątka są pocieszne ehh :-) słodkie bobasy!

Ale mnie plecy bolą przez te sprzątanie.. :baffled:

Aaa to mówicie w końcu żeby tą fridę zamawiać czy poczekać? A u mnie w aptece jest ta sama cena co na allegro a i tak będę od tego allegrowicza zamawiać :tak:

Natkusia możesz zamówić, bo ja nie znam osoby której się ta frida nie przydała :-D

Ależ mój malutki zasnął twardo! Dawno aż tak mocno nie spał w dzień :-D

A mogę ja się pochwalić zdjęciami mojego dziabąga? Chcecie zobaczyć najstarsze dziecko forumowe? Taki staruszek mój kochany :-)

Boziu ludzie! Jak było dziś ciepło!

Dopiero po 15 wyszłam z małym na balkon, bo o 10 spał -marudził-spał-marudził. Ubrałam go w polarowy kombinezon, zawinęłam w kocyk, wychodzę ja na balkon w bluzce na krótki rękaw i szok przeżyłam, tak cieplutko!!! Przy zachodzącym słońcu, no superaśnie. I nawet dzieci grające na boisku przy szkole tak jakoś fajnie brzmiało, to też taki znak, że idzie wiosna. Kurczaki, miałam jutro wymyć okna tylko u nas, ale przelecę po całym domu, wysprzątam cały dom! Tyle nabrałam energii przez ciepłotę!!! Ja chce więcej!! :-)

Jak to się buźka potrafi uśmiechnąć z powodu słońca :-)

Ael pokazuj!

No dzisiaj był przepięknie a jutro podobno ma być jeszcze cieplej! Jeśli tak będzie to ja z rana wstaje ubieram małego i idziemy n dłuuugi spacer! :-) Aż dzisiaj żałuje ze tak króciutko byłam, ale robiło sie już ciemno... a ja w ciągu dnia nie wiedziałam ze na dworze jest tak gorąco!!!

Malutki już wykąpany i najedzony śpi :tak: Jaki on jest grzeczny i kochany!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry