• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam witam,

Fifka, Głupie babsko z wykładowczyni.. Dasz jej wypis z szpitala czy jakiś inny papierek i może się uspokoi..

Ael: Ty też widzę trafiłaś na "życzliwych".. Szkoda słów..

A do mnie zadzwonił kurier i paczka z wieloma bajerami przyjedzie dziś do 11:-D Ale się cieszę:-D Będę mieć co robić chociaż;)

reklama
Ael Ewika dziękuję za rady :*

Magdalena
już? Ja chcę karmić do roku czasu... BARDZO mi zależy żeby latem laktację utrzymać bo będe dużo sama z Konradem jeździć a to do mojej mamy a to na miasto itp. Chciałabym mieć wtedy swoje mleczko.

Ja wiem ze laktacja jest w głowie. Pije karmi i herbatki na laktację i staram się nie panikować a spokojnie znosić bunty Konrada miedzy karmieniami... Przystawiam go w ciągu dnia dość często żeby pobudzał laktację a jak sie zbyt mocno denerwuję daje herbatkę albo wodę z małą ilością glukozy.

Dobra my idziemy się kąpać :*

Nuestety tak bo ja do 20n czerwca mam tylko macierzyński... ale mimo wszystko denerwuje mnie to karmienie jak są goście czy jak muszę wyjść do szkoły na cały dzień. Bo dla małego odciąągnę pokarm i po problemie ale to ściąganie na każdej przerwie w kiblu mnie dobija :nerd: a jak cały dzień bym nie ściągała to po pierwsze cycki chyba by mi eksplodowały a po drugie laktacja by pomału zanikała...

Ewika śliczna ta Twoja królewna!!! Mój Bartoś jest właśnie na etapie okropnego ślinienia się i wkładaniu i ssaniu prawie całych rączek do buzi :szok:

K&M fajnie, że już jesteś. Dawaj jakieś fotki swojego maleństwa!! a co do wysypki to koniecznie idź do lekarza!!

Cześć dziewczyny :-)

Oj nie nadrobię Was tylko szybko przeleciałam.. Wczoraj cały dzień leżałam bo źle się czułam :-(

Dziewczyny odczuwałyście skurcze braxtona-hicksa? Ja przez ostatnie 3 dni mam 1-2 skurcze na dobę :confused2: ale wydaje mi się, ze to ok tym bardziej że nic innego się nie dzieje.. Poza tym wczoraj miałam sen że Michaś urodził się teraz w 25t i ważył zaledwie pół kg.. no i złapałam jakiegoś śmiesznego doła.. A do tego jeszcze to samopoczucie bleee.. Muszę zastopować bo mam od 16t twardnienie brzucha i lekarz kazał odpoczywać a z tym u mnie jest ciężko bo non stop gdzieś latam.. :sorry:

Zdjęcie dzieciaczków macie przesłodkie! :*

Fifka powodzenia na bioderkach! A w tesco kupiłam skarpetki, śpiworek i takie bluzki ale to na starsze dziecko.. Jak będę prała za niedługo ciuszki to będę się chwalić.

Sleepy no to czekać na paczkę.. Ja też czekam na 3 hihi ale takie skromne ;-)

reklama
Miq: wiem co czujesz! Ja mam takie schizy, że w szpitalu dadzą mi młodego i mnie z nim samą zostawią, a ja nie będę wiedzieć co robić i jak się nim zająć jak zacznie płakać np.. Ale wydaje mi się, że samo przyjdzie.. Jakiś instynkt musimy mieć w końcu;)

Natkusia: Co ci jest? Zdjęcia zrób już teraz! co będziemy czekać do prania jeszcze z 10 tygodni jak my już ciekawe:P I po co latasz?! Leż sobie i wypoczywaj.. Pilot i klawiatura powinna być dla ciebie najlepszym przyjacielem skoro lekarz kazał ci się oszczędzać. Ps. Wczoraj mój michał podpatrzył jak was czytam i zobaczył u ciebie w sygnaturce że czekacie na michasia.Jaki był zadowolony!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry