• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzieki dziewczyny mam jeden test i chce tylko na nim widziec II bo na takie pojedyncze to juz sie tyle napatrzylam ze nie mam ochoty ogladac dlatego czekam
szyjka bardzo wysoko ale przeciez to sie moze zmienic w kazdej chwili i czar prysnie
na wkladce zołto kawa z mlekiem dopiero jak 'pogrzebie' w srodku to brudniej bede czekac chyba do jutra albo pojutrza

reklama
Magdalena będę miała to samo, my mieszkamy z teściową w jednym domu, na szczęście dzielą nas piętra. Jeszcze nie ma dziecka a ta już swoje mądrości wygłasza. Ostatnio stwierdziła, ze durnotą jest kupowanie mokrych chusteczek dla dzieci bo w domu chustek nie brakuje to można wyprać... - yyy normalnie zatkało mnie, o co caman?:szok: na łep jej padło chyba, żebym ja miała wycierać pupcie jakąś tam chustka i to prać?to ja sobie kupuje takie chusteczki a dziecku będę żałowała? oj będzie się babsko próbowało wtrącać. Z swojego syna(tego drugiego) zrobiła ofermę to mego niech nie tyka ah Wg niej to dziecku nic nie trzeba, wszystko co powiem jest źle, sama wszystko kupie bąblowi a ona nawet tego nie zobaczy.

hehe.. miq, jak będziesz zostawiać u niej dziecko to pamiętaj, żeby nie dawać jej takich chusteczek!;P Jak jej się młode obsra po uszy i będzie musiała potem to prać, to zmieni zdanie;P

Kwiatek: Przecież już po terminie, to rób! Lepiej wiedzieć chyba? W każdym razie mi już sinieją palce od trzymania &&& I porcja fluidów prosto od mojego chłopa ~~~~~~~~~~~~~:)

Mag: Jak otworzyłam okno w sypialni, to myślałam że mi drzwi z zawiasami wyrwie, więc wierz mi- nie jest najciekawiej;) Ale ja mieszkam tak na prawdę, na prawdę blisko wody. Właściwie z 3 stron mam morze, więc się w miarę przyzwyczaiłam..

ps. tak nieśmiało chciałam się pochwalić jeśli można... PRZYSZŁO!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to otwieraj, rozkładaj, pstrykaj...
dziewczyny zastanawiałyście się jak to będzie u waszych pociech ze słodyczami?czy będzie jadło jak będzie pod ręką, jak nawiedzona babcia wciśnie czekoladę bo dziecko fajnie wygląda jak jest brudne? czy chcecie np wydzielić dziecku jeden dzień kiedy będzie mogło pozwolić sobie na słodkości?

Kwiat trzymam mocno &&&&&&&&&&& i śle fluidy od Michała :*

U nas jest fajna pogoda ale dzisiaj też stawiam na odpoczynek więc nigdzie nie wychodzę! Ma_g jak jest ciepło to jasne, Bartusia weź i na spacer :-)

Sleepy rób fotasa i wrzucaj! :-) Ty mieszkasz nad morzem? Ojaaa ale Ci zazdroszczę.. :tak:

Miq hmm.. ja o takich rzeczach jeszcze nie myśle :-D przed narodzeniem dziecka jest 1000 innych spraw i przemyśleń.. A ile słodyczy będę dziecku dawać to jest odległa sprawa i będę potem myśleć :tak:

A mi z lewego cyca w nocy siara leciała :confused2:

natkusia: jak masz skurcze to jedz magnez, mój gin móiwł że ma nie być wcale skurczy, fasolka mi poleciła magnezin 500mg i odkąd go biorę to prawie nie czuje skurczy, ja teraz biorę 3 tab. dziennie, a wczesniej inny magnez brała 6 -8 tabletek

magdalena
: ależ ma piękną karnacje twój synio taki opalony i ma fajowy brzusio :-)

ewika: to woja niunia tez piekna, i taka uśmiechnięta

a slyp:dawaj ciuszki

miq: ja tez ciągle jestem dręczona przez takie myśli, z jednej strony boję się a z 2giej nie moge się doczekać mojej córci kochanej
co ja miałam jeszxcze pisac?!

Ostatnia edycja:
Miq nie pozwól sobie wejść na głowę i tyle :-) rób tak jak Ty uważasz a nie słuchaj durnej baby! Tu nie chodzi o chusteczki jednorazowe tylko nawilżane!! Chodzi o to, że można ładnie dziecko obmyć a nie rozmazać po całym ciele! A po drugie mogłaś jej zapytać po co używa (bo zapewne używa) chusteczek higienicznych... przecież może używać takich zwykłych, potem je złożyć z tymi glutami do kieszeni, użyć jeszcze kilka razy i na koniec wyprać!!! :confused2:

A co do słodyczy to raczej będę starała się wydzielać! Może nie tak, że jeden batonik dziennie i basta! Ale przede wszystkim będę pilnować, żeby nie jadł słodkości krótko przed głównymi posiłkami!

Sleepy! Ah mimo tego wiatru to zazdroszczę morza!! :sorry: w lecie będziesz miała gdzie chodzić z maluszkiem posiedzieć!

Magdalena Bartuś śliczny :* a co pachnienia mlekiem to ja wczoraj sama też do tego wniosku doszłam... Bo jak tylko ja go przejmowałam od męża to mały od razu szukał cycy... (i co najśmieszniejsze skubaniec przez bluzkę dokładnie za sutka łapał :szok:) i własnie tak się zastanawiałam ze pewnie czuje zapach mleka stąd taka reakcja...

Ja tak na szybko bo mały własnie zasnął a ja chce posprzątać w domu.

Bioderka super! Nic malutkiemu nie dolega! Kontrola jeszcze za dwa miesiące już bez skierowania i wsio! :-D Ciszę się ze wszytko w porządku! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry