sleepyhead9996
Fanka BB :)
natka: proszę cię..nad bałtyckim, nie śródziemnym.. Nie ma czego zazdrościć
No dobra.. może trochę plusów jest w upalne lato..
Ja zazdroszczę mojej babci która mieszka za wrocławiem i ma zazwyczaj najcieplej w kraju;P
Zdjęcia, jak tak patrzę,to nie mam czemu robić właściwie.. Ale strzelę fotkę przewijaka tylko wieczorem bo muszę znaleźć aparat a jest szansa ze michał będzie wiedzieć gdzie on jest;P
miq: jestem zwolenniczką spontana i będę się martwić jak młody zarząda czekolady. Myślę, że jak będzie chcieć to dostanie o ile będzie po jakimś normalnym jedzeniu. Jak sobie przypomnę ile ja w życiu zjadłam słodkiego... Nikt mi nie bronił i jakoś żyję, jestem zdrow i szczupła(no może teraz to niekoniecznie
). Mojej koleżance za to wydzielali jakby to był największy skarb i oczywiście potem całe kieszonkowe schodziło na słodkości a waga mojej koleżanki pozostawiała i pozostawia do dnia dzisiejszego wiele do życzenia.. Chyba wszystko zależy od dziecka..?
Fifka: Super!! Konrad chłop jak dąb
Zdjęcia, jak tak patrzę,to nie mam czemu robić właściwie.. Ale strzelę fotkę przewijaka tylko wieczorem bo muszę znaleźć aparat a jest szansa ze michał będzie wiedzieć gdzie on jest;P
miq: jestem zwolenniczką spontana i będę się martwić jak młody zarząda czekolady. Myślę, że jak będzie chcieć to dostanie o ile będzie po jakimś normalnym jedzeniu. Jak sobie przypomnę ile ja w życiu zjadłam słodkiego... Nikt mi nie bronił i jakoś żyję, jestem zdrow i szczupła(no może teraz to niekoniecznie
Fifka: Super!! Konrad chłop jak dąb
Ostatnia edycja:

to chyba troszkę za wcześnie!!!!!!!! on dopiero od niedawna poznaje nowe smaki....

.. W ogóle jak się czujesz, te bóle przeszły?