• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

natka: proszę cię..nad bałtyckim, nie śródziemnym.. Nie ma czego zazdrościć;) No dobra.. może trochę plusów jest w upalne lato.. ;) Ja zazdroszczę mojej babci która mieszka za wrocławiem i ma zazwyczaj najcieplej w kraju;P

Zdjęcia, jak tak patrzę,to nie mam czemu robić właściwie.. Ale strzelę fotkę przewijaka tylko wieczorem bo muszę znaleźć aparat a jest szansa ze michał będzie wiedzieć gdzie on jest;P

miq: jestem zwolenniczką spontana i będę się martwić jak młody zarząda czekolady. Myślę, że jak będzie chcieć to dostanie o ile będzie po jakimś normalnym jedzeniu. Jak sobie przypomnę ile ja w życiu zjadłam słodkiego... Nikt mi nie bronił i jakoś żyję, jestem zdrow i szczupła(no może teraz to niekoniecznie;)). Mojej koleżance za to wydzielali jakby to był największy skarb i oczywiście potem całe kieszonkowe schodziło na słodkości a waga mojej koleżanki pozostawiała i pozostawia do dnia dzisiejszego wiele do życzenia.. Chyba wszystko zależy od dziecka..?

Fifka: Super!! Konrad chłop jak dąb;)

Ostatnia edycja:
reklama
magalena wyobraź sobie, że teściówka to właśnie stosuje to drugie, nie używa chusteczek higienicznych, ona jest nawiedzona. Jak idzie się kąpać to 1,5 h łazienka zajęta, od tego moczenia jest blada jak trup... coś mam dużo złości na nią ostatnio ...
tak wyskoczyłam z tymi słodyczami bo moja "bratowa"wciska 5 miesięcznemu dziecku lizaki, codziennie a domowe kompoty uważa za za słodkie...

Fifka no to rewelacyjnie! Leć sprzątać! Ja ogarnęłam wczoraj więc teraz jak Bartuś śpi to ja odpoczywam!

Kurcze a ja się zastanawiam czy iść na spacer czy nie! Z jednej strony poszłabym żeby młody się przewietrzył a z drugiej po prostu mi się nie chce!!!!

Miq no to nic na nią nie masz!! :-D:-D:-D ale chyba wiekowa kobieta skoro tego typu chusteczek używa :-p

5-miesięczne dziecko i lizaki ??!!!! :szok: to chyba troszkę za wcześnie!!!!!!!! on dopiero od niedawna poznaje nowe smaki....

Ostatnia edycja:
Mag: Idź za mnie:) Chociaż troszkę jakby ciszej za oknem..

Kwiatek: No cóż.. co będzie to będzie niestety.. Właściwie to już "jakoś" jest tylko jeszcze trzeba sprawdzić jak. Jak się udało to super, a jak nie, to już nic nie zmienisz i pozostaje tylko poczekać na nowy cykl... Ja wiem że mi super łatwo powiedzieć i nie wiem jak to jest.. Ale ty silna kobieta jesteś i na pewno dasz radę co by nie było:) A ja po cichu..&&&&

ps. wow: http://demotywatory.pl/3738543/Zawstydzil-niejednego-kierowce

Dzieciaki madre sa niby takie maluchy ale z tym zapachem mleka to faktycznie - ja malemu przykaldam pieluche pod brode bo na poczatku leje sie tak ze on nawet nie musi ssac bo sami mu leci do buzi i zaraz caly mokry to nie raz glowe w 2ga strone wykreca tam gdzie pielucha :)

A ze slodyczami to faktycznie zakazany owoc lepiej smakuje wiec czesto tak jest ze zabraniane potem potajemnie jest jedzone w nadmiarze - ja chcialabym aby maly jak najpozniej poznal smak czekolady ale jak wyjdzie zobaczymy ja uwielbiam slodycze!!

Sleepy pytalas czemu mialam cesarke przed terminem okazalo sie na usg ktore mialam 3 tyg przed terminem ze maly jest nadazl glowa w gore, lekarz nie zareagowal ale dziewczyny tu na forum i inne mamuski zaczely mnie dopytywac czy to nie za pozno na przekrecenie sie itd wiec zadzwonilam do poloznej ze szkoly rodzenia i poradziala abym zglosila sie na konsultacje do szpitala - pojechalam w pon 5 marca i okazalo sie ze maly nadal glowa w gore i umowila mnie na cc bo powiedzxiala ze sie nie pbroci juz a ze to moje piewrsze to posladkow sie nie rodzi i lepiej nie czekac az zacznie sie akcja. I tym sposobem w pt 9 urodzil sie maly - jak dla mnie bardzo dobrze ze przez cc bo ja strasznie sie balam porodu sn a po cc czuje sie swietnie wiec wszytsko ok.

Magdalena nie wiekowa, ledwo 50 skończyła, ale takie ma podejście, a to dziwny stwór jest, kiedyś ona nie pracowała, tylko teść i jak sama mówiła, nawet na skarpetki i podpaski jej nie dawał, stąd może takie przyzwyczajenia
tak lizaki i to od dawna a tam przecież sam cukier.jak moja mama jej mówi, że kompoty nie są mocno słodzone to ona swoje, a na lizaki nikt nie reaguje bo im się podoba jak się fascynuje jak je cmoka, on już je wszystko, zupy (nawet "bratowa" sama mu gotuje) ostatnio słyszałam coś o naleśniku i rybie ... ja nie komentuje tego, nie moje dziecię

Witam sie i ja:)
ŚLiczne bąbelki Ewika Ma-g :DDDD Uwielbiam patrzeć na te nasze pociech:tak:
Kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale spokojnie,nie nakręcaj się ,będzie miłe zaskoczenie a nie zawód;-)
DSC00648.jpgA to mama z synuniem :) Aelku specjalnie dla Ciebie żebyś mnie z siostrą nie myliła:-D
DSC00618.jpgDSC00585.jpg
DSC00187.jpgDSC00604.jpg
Dla porównania 9 dni i 9 tygodni

reklama
Lamiav dziękuję :* biorę już 3x1tab Mg ale Aspargin więc chyba przerzucę się na Wasz Mg, może pomoże :-) a poza tym chyba magnezu nie można przedawkować co nie? Bo szybko wypłukuję się z organizmu czy coś :sorry: .. W ogóle jak się czujesz, te bóle przeszły?

Fifka super, że wszystko ok z Konradem :-) oby tak dalej..!

Sleepy wiesz jak o jest.. jak się czegoś nie ma to się chcę ;-) ja mieszkam na Śląsku więc wyjazd w góry albo nad morze i cieszę się jak dziecko :-D

Kwiatuszek a kiedy robisz teściora? Nie nastawiaj się żeby potem nie cierpieć.. Ale mam nadzieję i liczę po cichu, że się udało! &&&&&&&&&&&&&&& EDIT: przeczytałam na temat teściora ;-)

Miq ale masz teściową :szok: jak dla mnie szok.. My teraz mieszkamy z teściami z tym, że oni na dole a my na górze i nie wtrącają się.. A żeby wtrącać się w sprawy dziecka to nie mają odwagi (ja jestem też suką i sobie nie pozwolę ;-)) tylko słuchają i nic nie komentują :-D

Iwasek.. Igorek jest przesłodki!! Ale Wy macie wybitnie śliczne te dzieciaczki.. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry