• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja też mówię i pokazuję co myślę, ale jak wie, że ze mną nie wygra to podgaduje męża mego, na szczęście on mnie wspiera
oni o wszystko mają pretensje, że zrobilismy kuchnie, że odmalowalismy sypialnie, ze co roku jeżdzimy na wakacje, nawet stwierdziła z ironicznym usmiechem na gębie: to co w tym roku siedzicie w domu?oczywiście moja odp była jedna-oczywisćie, że nie, mi sie też odpoczynek należy i cisza... pewnie cały czas wyliczają nam kase, ile razy na zakupy jeżdzimy, że jemy byłki a nie mrozimy chleb tak jak ona. Ale my potrafimy oszczędzać i wiemy co dla nas ważne, z czego można zrezygnować a w co zainwestować, no i ja nie utrzymuję męża alkoholika...

Ostatnia edycja:
reklama
Miq takie są teściowe.. Moja też ma za uszami i nigdy się z nią nie zaprzyjaźnię :-) ja sobie teściów wychowywałam przez 3 lata i się udało.. Nie wtrącają się ani nic a jak teściowa chce coś powiedzieć to najpierw pyta czy może :-D To jest moje dziecko i ja będę decydować z mężem o wszystkim a jak będę potrzebowała rady to po prostu zapytam :tak:

Kwiatuszek to od jutra rana kciukasy mocno zaciśnięte!!

iwasek: Super ten twój synek! Będzie prezes, ciocia sleepy ci to mówi:-D

Miq: lizaki tak wcześnie to faktycznie coś nie tak jak na mój gust. Ale zupka? To już bym chyba dała.. Nie mam pojęcia! Aż wstyd, za parę tygodni młody się pojawi na świecie a ja ciemna masa nadal:)

Natkusia: Na śląsku moja mama pracowała ładnych parę lat i miło mi się kojarzy z jej opowiadaniami:)

IWASKU Igorek cudeńko :* Ale z Ciebie też bardzo ładna kobitka! I taką miłą masz twarzyczkę :-)

Miq no to co zrobisz... widocznie ten typ tak ma... :confused2:

Sleepy pozwoliłam sobie wrzucić ten filmik na FB :-) jaja jak berety :-p

A ja jednak idę na ten spacerek!! Lecę się czesać póki młody jeszcze śpi :-p
Do wieczorka :*:*:*

Iwasku kochana dziękuję :***
Jeszcze ubrany w śpiochy od cioci AHHH!!!!
I ja Cię proszę o więcej zdjęć z Tobą i małym co jakiś czas :-) Jak z tymi filmikami Ci poszło?

Necia hej, jak się czujesz? Jak tam cukier?

Dziewczyny, powiedzcie sobie czy dzieci wasze będą wychowywane przez was czy wasze rodziny? No jak ktoś jest bogaty to proszę niańki można zatrudnić.
Wy jesteście matkami, wasi partnerzy ojcami i tylko od was zależy wychowanie, a jeśli będziecie mieć jakąś fanaberię związaną z dzieckiem, to miejcie!
Nawet gdybyście chciały wycierać pupę z kupki banknotami!!
Moi rodzice się nie wtrącają, ja chętnie słucham ich wskazówek a oni często mi radzą, ale nigdy nie karzą, że mam zrobić tak a nie inaczej.

A nam dziś przyszedł przewijak co Lamia wrzuciła aukcję, jestem zadowolona, chociaż przyzwyczajona jestem do miękkiego a tu taki twardy, mały to zadowolony był jak przewijak leżał na łóżku, on na nim i zaraz obok miał maskotkę z karuzeli, a jak zwyczajem przewrócił się na brzuszek to zadowolony bo miał widok z góry :-)

Jestem dziś śnięta jak ryba :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry