• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:-) jak mama słyszy takie pochwały synka to dumna jest jak nie :-Dwiem co! Jeszcze mi sie dostało miłe słowo!:-D
Ma-g
dziękuję:zawstydzona/y::-) bardzo mi miło.
Aelku :* filmików nie ruszyłam . Dzisiaj wyślę Przema po tą płytę i może wtedy się uda. Mam tyle fajnych nagrań jak mały gada i ze mną i z tatusiem:)
Ja też jestem padnięta bo niuniol zasnął o 21 ale o 1 oczy jak dwa spodki i gadatek mu się włączył. Siedziałam z nim do 3:40 i łaskawie zasnął:tak: Niestety sąsiedzi z góry z naprzeciwka i z boku robią remont więc od 7 wiertara w użyciu. Na szczęście maluszkowi nic nie przeszkadza i odsypia...a mama nie ;-)

Netka cieszę się, że po odpoczynku wróciłaś już do nas :* i że z cukrem wszystko ok :-) aa Ty zamawiałaś pościel, którą też jestem zainteresowana.. Przyszła Ci już? jakbyś mogła to napisz czy jest z dobrego materiału i czy polecasz ;-)

Ja zmykam poczytać książkę..

Miłego dnia :*

Hejo !

Ale macie piękne dzieciaczki !!!

Kwiatuszku trzymam kciuki za 2 kreski!

Fifka super że bioderka okej :)

Ja dzisiaj męczę się z mdłościami od 4 nad ranem !! Ale cieszę się bo tsh mi dobre wyszło 2,3 :) Lekarz zmienił mi dawkę i jest okej :)

Ja z cukrem niestety nadal mam problem ,tzn mam nietolerancję węglowodanów czyli stan przedcukrzycowy. Pozostała mi dieta i pilnowanie wagi bo jeśli nie będę uważała to cukrzyca murowana :-(

Natkusia wzajemnie:)
GOcha oby CI szybko przeszły te dolegliwości choć pewnie przyjmujesz je z uśmiechem na buzi ;-)

Ostatnia edycja:
hihi to wrodzone:-D

Chieliśmy dzisiaj złozyć papiery o becikowe...qrwicy można dostać. Na stronie opieki społecznej mają stare formularze które wypełniłam więc moje szczęście musiało wrócić do domu i wypełniałam aktualne :angry: Później się okazało że zmieniło się od stycznia zaświadczenie które wydaje lekarz (widać nic o tym nie wiedzieli w klinice bo dostałam w lutym nieaktualny formularz) więc Przemo pojechał z nowym...i pocałował klamkę bo od wczoraj mają tydzień urlopu:baffled: Wszystko pod górę. :-D

Kwiatuszku będziecie się jeszcze cieszyć zobaczysz. :tak:

reklama
Iwasku nawet mnie nie strasz :szok: mam nadzieję, że po ciąży mi się unormuje wszystko, jest ogólnie odrobinę niższy też odkąd biorę lek na tarczycę to zauważyłam że też poziomy minimalnie mniejsze ale mam.

natksia tak zamawiałam, sprzedający super brakło wzoru jednego który chcieliśmy to dzwonił moment czy życzymy sobie rezygnację z zamówienia i zwrot pieniążków czy jakąś zamianę. wybraliśmy inny wzór i za dwa dni miałam u siebie. Nie prałam jej jeszcze ale w dotyku jakościowo wydaję się dobra, teściowa która krawcową jest powiedziała że dobry materiał.

ael kawał baby ze mnie ;)

kwiatuszku widzę że oczekujesz testowania ślę moje Małgosine fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pozwolę sobie wstawić kilka fotek m.in. pościeli :-)
Zobacz załącznik 448689Zobacz załącznik 448690Zobacz załącznik 448691a to ja jak już w temacie słoni ;)
Zobacz załącznik 448696Zobacz załącznik 448697Zobacz załącznik 448699Zobacz załącznik 448700Zobacz załącznik 448706

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry