Aelreda
Fanka BB :)
Ael ustabilizował się nareszcie i już nie skacze tak wysoko więc i ja jestem spokojniejsza że dzieciątku nie szkodzę.
No to się bardzo cieszę :-) Buzi w brzuszek :*****
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ael ustabilizował się nareszcie i już nie skacze tak wysoko więc i ja jestem spokojniejsza że dzieciątku nie szkodzę.
wiem co! Jeszcze mi sie dostało miłe słowo!
:-) bardzo mi miło.
Niestety sąsiedzi z góry z naprzeciwka i z boku robią remont więc od 7 wiertara w użyciu. Na szczęście maluszkowi nic nie przeszkadza i odsypia...a mama nie ;-)Ael hah chyba w brzuchola bo zajmuję z nim 3/4 kadru ;-) ale dziękujemy dziękujemy
:-) jak mama słyszy takie pochwały synka to dumna jest jak niewiem co! Jeszcze mi sie dostało miłe słowo!
![]()

Później się okazało że zmieniło się od stycznia zaświadczenie które wydaje lekarz (widać nic o tym nie wiedzieli w klinice bo dostałam w lutym nieaktualny formularz) więc Przemo pojechał z nowym...i pocałował klamkę bo od wczoraj mają tydzień urlopu
Wszystko pod górę. 

mam nadzieję, że po ciąży mi się unormuje wszystko, jest ogólnie odrobinę niższy też odkąd biorę lek na tarczycę to zauważyłam że też poziomy minimalnie mniejsze ale mam.