• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oglądałyście wiadomości?? No ja się popłakałam. 24 letnia matka pobiła 9 miesięczną dziewczynkę pod wpływem narkotyków:angry: Ja nie wiem skąd się CI ludzie biorą !!!!
Jak można podnieść rękę na taką kruszynkę!

Pyscku
fajnie że jesteś:)

reklama
Rośnie kochana i cieszy rodziców:-D Wklejałam niedawno fotki chyba ze dwie strony wczesniej:-)
Cieszę się że stanęłaś na nogi:) Oby tak dalej:tak:

to się cieszę że wszystko dobrze i że mały rośnie :D już się cofam do zdjęć z chęcią zobaczę szkraba :laugh2:
śliczne zdjęcia :D jej ale przystojniak najbardziej mnie rozwaliło to z języczkiem :-D zajefajne jest :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, przyszłam się pożalić.. Cały dzień czuje, że rozkłada mnie jakieś choróbsko. Teraz już nawet łamie mnie w kościach. Nie wiem, co z tym zrobić? Czuje się fatalnie a jeszcze rano było ok:( Mierzyłam temp. po południu 36,9 teraz 37,1. Zaczynam się trochę cykać bo gorączka to raczej nic dobrego w ciąży? Wygrzać to czy właśnie nie? W necie piszą mi żeby ubrać się lekko.. Kiedy mi zimno:eek:
z dobrych wieści.. po południu przyjechał wózek! Miałam jeszcze trochę siły żeby się nacieszyć a terz leżę plackiem i nie wiem co dalej?

Pyscek: Fajnie że jesteś:)

Sleep ja jak się rozchorowałam leżałam pod kołdrą ,herbata z cytryną i sokiem malinowym. Jak masz temp. lub boli CIę głowa to paracetamol możesz brać. Nic nie słyszałam o tym żeby lekko sie ubierać:szok: Masz się wyleczyc a to oznacza leżenie w łóżku.
Mam nadzieję że jak sie lepiej poczujesz to wstawisz foteczki :)

Fifka to wyglada na typowa kolkę, zaczyna się popołudniu-wieczorem i nie mozna uspokoić dziecka. Podaj jakieś kropelki, ja podaje profilaktycznie Bobtic, nie zaszodzi, i suszarka w dłoń i noś pionowo przyciskając pupke do swojej piersi i niestety trzeba przeczekać....do 3 miesiaca :szok:.
A pupci nie ma odparzonej? moja tak się zachowywala przy problemach z pupcią, tyle, że rano się zaczynalo.

U nas po szczepionce odpukac jest ok, tylko mała przylepą jest, pewnie jej sie przypomina jak jej krzywdę zrobili i musi sie przytulic.

Iwasek: Pewnie że wstawię, ja urodzona chwalipięta jestem;P Tylko tego mojego męża muszę poprosić żeby znalazł aparat jak wróci w końcu.. A mam nadzieję że wróci do 21.30 chociaż żebym mogła go po cytrusy wysłać do sklepu.. Czytam sobie po różnych forach i kobiety brały zimne prysznice, lekko się ubierały, robiły okłady na czoło zimne(to akurat rozumiem) i myślałam, że może zwariowałam;)

Donia: ekstra, że Amelka dzielnie znosi:)

Sleepy nie wierz w to co pisza w necie, przeziębienie trzeba wyleczyć a nie zaognić, bo jeszcz sie zapalenia płuc nabawisz. Ja sie leczyłam homeopatycznie i na pewno wygrzewałam, na tym etapie ciąży temperatura nie zaszkodzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry