• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia jutro te kropelki kupię chyba bo ja mam taki lek na receptę który codziennie podaję ale on jest na wzdęcia i nie wiem czy to to samo... Pupka w porządku, jakieś 2 tygodnie temu była troszkę odparzona i wyleczyliśmy ją. Teraz bardzo pilnuję żeby tego nie powtórzyć... Zaciekawiłaś mnie tym że kolki pojawiają się wieczorem, bo on właśnie zaczyna swoje występy po 12... wcześniej było nieźle... no i noszę go właśnie tak pionowo bo to troszkę pomaga i choć na chwilę przestaje płakać..

A teraz śpi już od 20 i pewnie jak zwykle w nocy bedzie spał normalnie...

Ja podawałam espumisan i jak ręką odjął :-) Smakował małemu i sam otwierał buziola:)
Mam trochę prasowania więc uciekam. Spokojnej nocki i Do jutra
Kwiatuszku jeszcze raz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Problem z kolkami jest taki, że na prawdziwe kolki to nic nie pomaga, niektóre leki troche mogą złagodzić ból ale nie ma leku jako takiego. O Espumisanie też słyszałam, moja koleżanka stosowała. I charakterystyczne jest to, że płacz konczy sie tak nagle jak zaczął i noce są spokojne.

Donia to twój ostatni post idealnie odzwierciedla zachowanie Konrada,... jest krzyk i nagle jak reką odjął cisza... i zaraz znowu..

Kurde no... muszę poczytać bo ja mam kropelki na wzdęcia, Konrad puszcza bąki ładnie... a wzdęcia i kolki to to samo?

Mały o 20 zasną i śpi do tej pory bez najmniejszego odgłosu :tak: zaraz kolejne karmienie i już ja też się położę spać. Ciszy mnie to ze choć w nocy śpimy dobrze :tak:

czesc dziewczyny
ja spać nie mogłam bo stresuje się wizyta u gina, sama nie wiem z jakiego powodu,zjadłam sniadanko i trzeba sie po mału szykować, obgolić to i owo :-). Przy okazji wyjścia z domu znowu się moge wystroić, tylko nie wiem czy w pantoflach juz wypada chodzić, bo mam tylko kozaki a nie mam żadnych botków, a najlepiej by pasowały.

fifka:i jak tam noc spokojnie przeszła, ?

slyp:
lez i wygrzewaj, sok zmain , na wieczór mlego z moidem, i dużo czosnku, jak byłam chora to rodzinna mówiła że czosnek to naturalny antybiotyk i mozna go jeść , do tego jak cię katar dopadnie to parówki nad gorącą wodą i woda morska na katar mi pomagała,bo ładnie po niej wszystko spływało

gocha: ja tez miałam takie kłucie, a szczególnie w okolicy terminu gdzie powinna sie @ pojawić, to jakoś taz ze 3 miesiac trwa,

Ostatnia edycja:
Lamiav u nas noce zawsze są w porządku. Malutki spał całą noc z dwoma króciutkimi przerwami na papu :tak:

Lamiav Gocha i Sun i chyba Miq powodzenia na wizytach!!!! :-D pamiętam ze jakoś tak wam się one skumulowały :-)

A ja idę Karmić Konradka, bo dostał już lek na wzdęcia i zaczyna się domagać cyca :-p Zaraz wracam ;-)

reklama
Hello :-)

A ja dzisiaj coś spać nie mogę :sorry2: i do tego mam mega lenia..

Lamiav Gocha Miq powodzenia na wizytach! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Fifka też mi się wydaje, że Konrad ma kolki biedaczek <tuli> .. Oby kropelki mu pomogły bo to jest straszne jak dziecko aż tak się męczy..

Sleepy Ty w łóżku leż! Jedz czosnek i pij herbatę z cytryną i miodem.. Gdzie Ty się tak doprawiłaś? :*

Kwiatuszek gdzie jesteś?? Czekam na dobre wieści :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&!!

A ja wczoraj sobie czytałam moją książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" (POLECAM!) i akurat wczoraj był temat poród.. OoMg! Dostałam normalnie stracha :-D i stwierdziłam, że nie chcę rodzić! :confused2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry