• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no nam amelka wczoraj w dzien spala jak aniolek a w nocy do 4 nie spala wiec lekko nie tomna dzis jestem ;-)czekam az sie obudzi by nakarmic i pojdziemy na spacerek

reklama
Dzień dobry! Znów dawno mnie tu ni było ale te chrzciny trochę czas mi zabrały, poza tym w między czasie byłam na uczelni i tak troszkę zeszło! Mam fajne zdjęcia Bartusia z kuzyneczką więc wstawię jakby ktoś chciał :-) najlepsze jest to, że kuzyneczka 3 tygodnie starsza a Bartuś większy od niej!

Dzisiaj byliśmy na USG bioderek i niestety musimy szeroko pieluszkować młodego i za 2 miesiące do kontroli... :-(

magdalena: no czekam na foteczki :-).
A to widać że te bioderka to coś nie tak czy tylko lekarz to stwierdza?? Czytałam ze trzeba 3 pieluszki tetrowe podkładać i to daje poprawę

Madzia: a co to się dzieje że trzeba tak zakładać? Trzymam &&& żeby wszystko się ładnie wyrównało do kolejnej wizyty! Wyglądasz super! o maluchach nie będę się wypowiadać bo się rozpłynę z zachwytu;) <Jeszcze tylko miesiąc z groszem, jeszcze tylko...;)>

K&M: czyli ty dostałaś skierowanie? To gorzej, bo mój mi raczej nie da jak wnioskuje po jego wypowiedzi. Po prostu mam jechać i już. Zobaczę co mi powiedzą w szpitalu i ew. będę jakiegoś innego lekarza prosić.. Zobaczymy..

Natka: A dziękuję, już dobrze:) jak u ciebie?

Atan: To już za chwilę chrzciny! organizuj wtedy mama, organizuj:)

Ależ się objadłam! Zjadłam duuużo zapiekanki a przed chwilą dobiłam się jeszcze obiadem. Kocham kluski śląskie,ale chyba zaraz pęknę!:P Żołądek to mam teraz chyba tuż za migdałkami i pojemność zerowa:|

Atanku w torcie środkiem jest kocyk w żabki :-)
Bardzo się cieszę, że tak szybko dotarło i wszystko się podoba. Ubranka szybko popierz i ubieraj małą, rób zdjęcia i się chwal :-)

dokladnie mamuska chwal sie
a ja mimo ze juz po @ dzis testowalam bo zawroty nie przechodza nie mam czasu na lekarza chyba dopiero w czw albo pt pojde ale negatyw siostra mnie nakrecila ze roznie to bywa

Ostatnia edycja:
reklama
magdalena: no pasują ci blixniaki :-), a twój synio to podobny do ciebie jak nie wiem, przystojniaczek mały ;-)

kwiatusze: no jak znajdziesz czas to idź do gina bo nie wiadomo co to, a moze masz jakieś wyniki kiepskie, może warto krwe zbadać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry