• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

magdalenko no no bartus slicznie rosnie ;-) i fajna kuzyneczka a o bioderka sie niemartw bedzie dobrze ja jak bylam mala tez mialam podkladane ;-) a teraz wszystko oki;-)

fifka wspolczuje przygod my dzis tez na spacerku i wiesz mi tez sie wkurzylismy z mezem bo jedziemy po chodniku a baba idzie z pieskiem i nie zeszla z chodnika my musielismy zjechac na ulice i spowrotem na chodnik... wiec mozna ogupiecccccccc....

bylismy w h&m bo mialam kupon znizkowy ;-) wiec kupilismy na roczna amelke ciuszki Product Detail | H&M PL taki komplecik i jeszcze jeden niebieski i leginsy ;-)i w aptece dodatkowo 2 smoczki lovi by nie musiec co chwile chodzic z jednym ;-) a i tasiemke do nich ;-) pozniej zrobie zdjecie ciuszkow ;-)

ael juz wisza na strychu i sie susza ciuszki ;-) i beda zdjecia obiecuje ;-)

reklama
Kurde co się z tym forum dzieje... znów jakaś przebudowa chyba, połapać się nie mogę normalnie! Ani zacytować nie idzie ani podziękować!

Necia no właśnie taka babka była tam i ona mi powiedziała, że dla swojej córki miała (ta córka była z nią już ze swoim dzieckiem :-p) takie specjalne majtki i z ciekawości jak wróciłam to szukałam i znalazłam coś takiego :-p

A do mnie przyszedł pan, który robił zdjęcia Bartusiowi w szpitalu do gazety i oprócz tego jeszcze parę innych jakbyśmy chcieli no i kupiliśmy!! Zaraz porobię zdjęcia zdjęć i wrzucę te ktore najbardziej mi się podobają :-p

Atanku to cieszę się, że się przydały :-) no i Amelcia jest drobniutka więc będzie ślicznie wyglądać bo mój mężczyzna to już miał przyciasny ten becik na chrzcinach :-D

Fasolka no widzisz takoś jakoś tutaj ost pusto :-p A co tam u Lusi??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry