• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak mi się wydawało, że to owulacja. Policzyłam sobie tak około 14 dni. (może źle zrobiłam). Hmmm sama nie wiem... :eek: No to teraz to ja już nie wiem co i jak. Hehehe :-D

reklama
lalus: wiesz co ja u mnie było tak, zaciązyłam mniej więcej 28 lipiec, a 17 sierpnia robiłam test i wyszedł pozytywny, ale jakoś pośrodku robiłam pierwszy test i wyszedł negatywny. Mówią żeby robić nie wczesniej niż w dzień spodziewanej @ to myslę, że jutro rano możesz robić, bo z porannego moczu naj;epiej

Laluś a ile dni minęło od stosunku i ilu dniowe masz cykle :-) Opowiedz nam coś o sobie ile masz lat, ile jesteś ze swoim czy to już małż czy inny macie status związku ;-) ile się staracie, czy stosujecie jakieś wspomagacze :-) ( wiesiołek na śluz, mierzysz temp, obserwujesz śluz itp)

Ja mam 23 lata. Nie jest jeszcze moim małżem. Hehehe :-) Razem jesteś w tym roku będzie 3 lata. Nie stosujemy żadnych wspomagaczy :sorry: A staramy się już od ponad roku ;-)

no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
prosto z mojego wielkiego brzuszka :-)

To najlepiej zacznij obserwować cykl-temperatura przed wstaniem z łóżka, śluz i szyjka zapisujesz np. na skarbmamy.pl ( ja od roku mierzę temp, ale po to żeby nie mieć dziecka na razie, ale ja jestem ewenementem na tym wątku :-D) :-) bo przy rocznym kochaniu się bez zabezpieczenia w płodne dni i braku ciąży kwalifikować się to może do badań pod kątem niepłodności :-) ale może po prostu,źle określasz dni płodne :-)

Napisz jeszcze ilu dniowe masz mniej więcej cykle :-)

I jesteś w moim wieku.. jeszcze bo mnie stuknie 24 :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry