• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejka:)
Miq, lamiav dobrze mówi.. śpij śpij, bo potem nawet przewrócenie się na drugi bok to będzie gimnastyka na parę minut i ja np. się przy tym wybudzam zupełnie:)

Wybieram materac. Jakieś sugestie drogie Panie??:tak:

reklama
slyp: witam :-) co do materaca to ja kupiłam gryczano kokosowy i bardzo mi sie podoba, kosztował 80 zł
o wiesz co ja tez wstać czasmi nie mogę, mąż mnie podpiera , i pachwiny bolą coraz bardziej, czasmi to tak czuję jakbym miała przecięta skóre taki niesamowity ból, ile to jeszcze będzie mi sie wszystko rozciągać

dla mnie każda ciąża to mały cud:) a ile tych cudów chodzi po ziemi:-) ja w nocy kiepsko sypiam, najlepszy sen mam nad ranem i tak ok 8-9 wstaje już wypoczęta, a dzisiaj nie wiem co.
Ja czasami mam wrażenie, że już coś czuję, takie łaskotanie ale to za wcześnie:-(
zobaczymy jak mi wyjdzie mój kopytkowy debiut, ale co by nie wyszło to mój mąż zje he he

Miq: każda kobieta jest inna, ale na 90% mogę ci powiedzieć - lepiej już było;P Teraz czeka cię tylko więcej stękania przy każdym ruchu, zgagi, kłucia, ciągnięcia i co nie tylko:) Ale jak sobie myślę, że to mój łobuz się tak rozpycha to wszystko staje się przyjemne:D

lamiav: Tobie zostało tak malutko... Za 2 tyg będziesz już w terminie!:szok: Ty uważaj jak będziesz iść jajka święcić;) a jutro się dowiesz jak twoje małe sobie leży:) Pamiętam i trzymam && żeby było mniej leniwe niż ten mój złośliwiec:)

Laluś witamy na forum!! No i zaciskam kciuki za II kreseczki!! :-D Jak staracie się już ponad rok to faktycznie dużo czasu :szok: Posłuchaj Magdy! Ona niby sie nie stara o maluszka ale bardzo dużo wie na temat obserwacji cyklu :tak: Ja też mam 23 lata - w tym roku 24 :-)

Rób test jutro z rana, będzie najbardziej wiarygodny :tak:

Miq Sil ma rację! Poza tym podobno jak sie dużo śpi w ciąży to i dziecko najprawdopodobniej będzie śpioszkiem :-D

Ja czułam ruchy Konrada już w 15 tygodniu :tak:

Sleepy ja kupiłam gryczano kokosowy z pianką :tak: Niby taki jest najbardziej polecany :sorry:

A ja właśnie wszamałam śniadanko. Malutki śpi więc idę troszkę coś w domu porobić ;-)

Ostatnia edycja:
jak byłam ost na usg to lekarz powiedział, że już takie maleństwo ma ustalony rytm dnia, im ja jestem spokojniejsza i odpoczywam tym ono jest spokojniejsze i okazało się, że jak tylko położyłam się u lekarza to niunia poszła spać i nic nie było jej w stanie obudzić he he
jak dużo latam to potem mam poczucie winy, że nie daje maleństwu odpocząć, chore co?

Madziu prawdę napisałam tylko :tak: Poza Pok to chyba tylko ty jesteś w tym z nas wszystkich najlepsza w te klocki :-p

Właśnie.. ciekawe jak tam Pok?

Miq nie chorę... ja miałam podobne rozterki w ciąży...

Ostatnia edycja:
slyp: oj jaj to ja święcić w tym roku nie będę :-), przez to leżenie w domu, jak mam przejść kawałek drogi to normalnie dla mnie jak maraton, i jak juz do domu wracam to odruchowo pod brzuch się łapię bo mam wrażenie ze mi zaraz wypadnie :-). Mąż liczy że za góra 2 tyg. będzie miał już córcie na świecie, a ja czekam i czekam.
Dzieki trzymaj jutro mocno &&&&&&&&&& już nie mogę sie doczekac :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry