• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq: kochana ja juz jestem przygotowana na 99% tylko po ten przewijak edziemy i dojecać nie możemy, ale pewnie jutro wracając od lekarza wstapimy do sklepu o juz kupimy, no i czekam na jakiś znak ze juz prawie rodzę żeby łóżeczko wyścielić pościelą , bo na razie zapakowana pościel wyprana, ale jeszcze nie wyprasowana:-). Wszystko mam tylko czekamy na najwazniejszego gościa

reklama
Fifka cieszę się,że tak sądzisz :-) do Pok to mi strasznie dużo brakuje :-) ale uczyłam się od Pok-mistrza :-) ciekawe co z nią :-)

a zobaczymy jak moje nauki przydadzą się mnie w późniejszym czasie :-p

Magda ja czekam na pierwszą @ i też wracam do obserwacji cyklów :-D ale z tego samego powodu co ty nie dlatego ze zaczynamy sie znowu starać :rofl2: więc szykuj się bo będę cie męczyć jak coś m nie tak będzie wychodzić :-p

Spoko :-) jak coś pięknie Cię opisze w wierszu :-) a mnie się śniło,że nasza magdalena zaszła w bliźniaczą ciążę.. :-) dwie baby miała mieć :-p także Magda mam nadzieje,że dobrą antykoncepcję stosujesz ;-) no chyba,że chcesz Bartusiowi rodzeństwo sprawić :-p

miq: a macie czas, powiem ci ze my na ratu kupowaliśmy bo tak za jednym razem to wypłaty mało :-), jak juz znalismy płeć to tak cos miesiąc coś kupowaliśmy i po mału sie nazbierało duuuuuuuuuuużo rzeczy

magda:
no i ja może do ciebie na nauki przyjdę, bo za 2 lata to na pewno nie chce zachodzić w ciązę, a antykoncepcji nie chce brać wieć pozostaje poznać swoje cykle i ciało, tylko czy ja sie tego naucze to nie wiem

my też co miesiąc coś kupimy, chociaż śpioszki ale zawsze coś...
tak sobie czytam o życiu płodu i jest zupełnie inaczej niż myślałam, jak my się ruszamy to dzidzia śpi( naturalna kołyska) a jak odpoczywamy to maleństwo szaleje, dobre sobie:-)

Dzeiń doberek|!
Witam nową staraczke no i życzę szybciutko tych dwóch upragnionych kreseczek :-)

Fifka wszystkiego najlepszego dla Konradka, ucałuj go od ciociuli :-)

Miq do kopytek dodaj też ciut mąki ziemniaczanej to na pewno wyjdą ;-)

Fifka ja też jeszcze nie miałam @.... :-p

reklama
cześć kobietki

ja tak pobieżnie przejrzałam co pisały za co przepraszam ale ledwie na oczka patrzam

witam nową staraczkę :)

sil kochana jak tam się miewacie? ta teoria o spaniu ja popieram :tak:

lamia jak tam już po ginie? czekam na wieści :)

sleep kompletuj kompletuj wyprawkę

magdalena to coś nowego i pewnie mało wygodnego musi się maluszek przyzwyczaić

my dziś kolejny tydzień zaczęliśmy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry