• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka zrobię troszkę później bo zaraz muszę męża wyszykować do pracy i postraszę was troszkę :-p a z alergią był względny spokój w ostatnich latach wspomagałam się czasem jakimiś tabletkami a w tym roku nie wiem czy to przez hormony tak ostro mnie dopadło czy co jedyne co na nosek mogę sobie wodą morską troszkę ulżyć i tyle, jakoś trzeba przetrwać ten czas

reklama
miq to znaczy jak ja mam swój sen odebrać , ze Magda urodzi 2 chłopaków czy,że mnie czeka ciąża bliźniacza hahaha :-p
to jest dobry sen to nie ma co go przekręcać he he

Neciuszka to nie takie pierdoły, sporo tego jeszcze

dziewczyny bierze, któraś z Was udział w konkursie Bebi Klub?

Ostatnia edycja:
Miq ja też tak słyszałam, co do mojego snu to OK ale jeśli chodzi o sen Magdy to zadałam sobie dokładnie to samo pytanie co ona :-D

Fifka no mój to ma tylko katarek a kaszle jak się zakrztusi więc nie mogę Ci pomóc! Ale może warto skoczyć do lekarza za nim rozwinie się coś poważniejszego i się upewnić...

edit: Miq no nie wiem czy taki dobry! Może i fajnie by było ale za jakiś rok przynajmniej a nie za nim Bartuś zacznie chodzić :-D

Magda a w ogóle to muszę powiedzieć, że ostatnio mam taką chcicę, że z soboty na niedzielę K o 2 w nocy jechał do sklepu po prezerwatywy! :-D

Ostatnia edycja:
Właśnie najlepsze w NPR jest to,że nie śmierdzę lateksem :-D straaasznie nie lubię :-p M. przyzwyczajony był, bo tylko w taki sposób się zabezpieczał :-) ale mnie strasznie przeszkadzało, jedynie co to miętowe fajne były :-D

a mnie M. ostatnio w niedzielę przeleciał mówi,że idzie do wanny na chwilę a ja oglądałam mecz na jego lapku footbolowy :-D i on przyszedł połozył mnie zaczyna mnie całować, a ja jak typowy facet " Kochanie, poczekaj aż mecz się skończy" on się zaczął śmiać i mi mówi,że potwora sobie wychował :-p mecz się skończył a ja mówię,że muszę prysznic wziąć :-p a jeżeli jemu ochota nie przejdzie to znaczy ,że miał ochotę :-D bzyknęliśmy się .. aż miło :-D ale dzieci z tego nie będzie :-p

Ostatnia edycja:
ja jeszcze nie urodziłam a już zastanawiam się nad zabezpieczeniem, u nas ogumienie odpada-mąż nie chce o tym słyszeć, pewnie wrócę do tabletek
dziewczyny dbałyście jakoś szczególnie o sutki w ciąży, słyszałam, że mogą pękać i robić się rany, można jakoś zapobiegać?i od kiedy?

Magda my też wolimy natural ale póki co to będziemy się tego trzymać :-p myślałam o wkładce domacicznej ale jakoś się stresuje bo naczytałam się, że potem jest większe prawdopodobieństwo poronienia albo ciąży pozamacicznej... :eek: no a ja chciałabym jeszcze jednego bachorka :-)

Miq ja nie słyszałam o czymś takim więc nic nie robiłam ale też się nic nie działo! Za to po porodzie smarowałam taką maścią specjalną ale tylko dlatego, że młody mnie troszkę poobgryzał :-p

Uciekam z młodym na spacerek! :-p muszę wstąpić do apteki kupić coś w końcu na te moje nieszczęsne hemoroidy!

Ostatnia edycja:
Miq są różne szkoły... ja wiem jednak jedno... wszelkie te nacieranie sutków gąbką, drażnienie , masaże mogą tylko narobić wielkich szkód, bo stymulacja sutków w ciąży może wywołać poród... Zaopatrz się w maść na sutki (ja używałam bepanten bo nie trzeba go spłukiwać przed kazdym karmieniem - dziecko może go "jeść") I jak dziecko się urodzi to po każdym jedzeniu kropelka swojego mleka posmarować sutka i tą maścią. Ja nie przygotowywałam sutków i do tej pory nie miałam żadnych natarć, stupów, krwi itp...

Ja tak jak Magdalena chcę jeszcze jednego bachorka :-p Dlatego na razie zabezpieczenia naturalne i zobaczymy kiedy nam wyjdzie :rofl2: a po drugim założę wkładkę hormonalną która blokuję owulację a w razie wystąpienia owulacji działa jak zwykła spiralka. Koszt co prawda koło 800-1000zł... ale nie wpływa na organizm tak jak tabletki (nie ma przybierania na wadzę ani spadku libido) działa 5 lat więc po przeliczeniu nie wychodzi drogo... Ale to dopiero po drugim bobasku :-p

Ja byłam na spacerku ale szybko do domu wróciłam fo wiatr głowe urywa...

wróciłam was postraszyć :-p nieźle się uśmiałam jak zobaczyłam na zdjęciu jak mój brzuch wygląda bo widać jak moje dziecię leży właśnie haha

także uwaga uwaga (pierwsza fotka sprzed 3 tygodni)
Zobacz załącznik 450877

miq my też się zaczęliśmy zastanawiać nad tym co po porodzie bo ogumienie jakoś u nas też odpada. a zostało sporo do kupienia jeszcze i dociera do mnie powoli że to już niedługo. dziś miałam głupie sny jakieś :cool:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry