• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda musiałam się wrócić! Hahahaha :szok: ale wiesz, że ja mam ostatnio cały czas takie głupie przeczucie, że ja teraz za szybko drugi raz wpadne??? narazie stosujemy tylko gumki bo tabletek nie chce póki nie wrócę do formy, poza tym zastanawiam się nad wkładką...

Ale przysięgam, że jak Twoja przepowiednia się spełni to zostaniesz za karę chrzestną do obydwóch dzieciaczków!!i to nie forumową ale realną! :-p

A co do snów to mi się dzisiaj śniło, że dowiedziałam się, że mój K mnie zdradza od stycznia :-( jak ja płakałam w tym śnie... a najgorze było to, że on wcale tego nie żałował bo wolał być z tamtą babą!! :-(
Na szczęście obudzził mnie buziakiem bo wrócił z nocki i tak mi ulżyło!!!!!

Ostatnia edycja:
lamia a no widzisz nie dopatrzyłam :sorry:

fifka przyroda się budzi do życia to i moja alergia chodzę i kicham dziś tylko nos zapchany oczy łzawiące czyli wiosenny standard z tą różnicą że żadnych leków nie wezmę :no: a poza tym dobrze się czujemy jesteśmy duże i okrągłe hihi mam wrażenie że brzuch mi odrobinę wystopował z rośnięciem bo czuję że małej ciasno jest widać często gdzie leży akurat

czekam na 10tego i kasę ze skarbówki której jak na złość nie widać bo jakoś tak od dwóch dni zaczynają mnie nachodzić obawy czy zdążę kupić co trzeba :-p

haha magdy magdy :-p

Magda spoko daleko nie mam :-) :-D nie wiem dlaczego mi się śniłaś :-) ale wiem,że Bartek jeszcze nie chodził jak się dowiedziałaś,że w ciąży bliźniaczej jesteś :-p

neciuszka to co Ci jeszcze brakuje?
Magdalena, ponoć sny się czyta na odwrót, jak Ci się śniło, że Cie zdradzał, to znaczy, że nie masz co się martwic bo jest Ci wierny:)

miq łóżeczka, takich pierdółek jak majty poporodowe, przewijak,butelki, pieluszki tetrowe, całe kosmetyki i apteczne sprawy, prześcieradełko jakieś pokrowce ewentualnie na przewijak.

reklama
Netka współczuję alergii... :no: No i o zdjęcie brzuszka proszę bo już dawno nie było :-D

Miq też słyszałam zę sny czyta się odwrotnie!

Magda wiem ze jak sie śni ciąża to znaczy ze coś dobrego się "urodzi" - w sęsie stanie :tak: ale to chyba tyczy się snu o swojej ciąży...

A ja tak teraz patrzę ze Konrad zaczyna mi pokaszliwać... ale nie wiem czy to jakieś choróbsko go łapie czy po prostu cos mu w gardełku swędzi bo nie zachowuję się jak chore dziecko. :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry