• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja mam nieregularne cykle. Ale zazwyczaj 26 dni. Przynajmniej tak mam od 3 miesięcy. Może i jestem bezpłodna. Cholera wie... Ja nie wiem jak tę szyjkę zbadać....

O rany :) witam staraczkę :):) ale mi poprawiłaś humor pojawieniem się :)
Dołączę do Magdy, zacznij obserwować. No i przede wszystkim kochajcie się częściej, bo żeby zajść, to działać trzeba, a nie 6 dni przed domniemaną owulką :) plemniki to nie komandosi, tyle nie przetrwają :)
A cykle są nieregularne, jak ma się 25, a potem np 35 dni, 2 dni różnicy to nie jest cykl nieregularny :)

No witam Cię Silmiriel :-) Ale nie wiem co z tym śluzem... Pytałam się mojej mamy jak to było jak była ze mną w ciąży i z moją młodszą o 12 lat siostrą. To mi powiedziała, że miała taki białawy i gęsty śluz... A ja czuję jakby mi cały czas coś "ciekło" :P

lamiav normalnie siedzę i zasypiam, nie mogę zasnąć bo mi się pyrki na kopytka gotują (będę pierwszy raz robiła sama) a z maluszkiem chyba wszystko ok, od wczoraj dotarło do mnie, że mój brzuch stał się widoczny i widać, że to ciąża a nie przejedzenie, więc zaczęłam wzbudzać powszechne zainteresowanie co mnie troszkę krępuje:szok:

Każda ma inne objawy, a jak się chce, to ma się milion objawów i z reguły żadne nieprawdziwe, więc porównywanie akurat nie ma sensu
Miq, to zjedz i idź spać, gdzieś czytałam, że powinno się w ciąży spać, bo dziecko lepiej się rozwija. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale teoria mi się podoba :-D

reklama
miq: no kopytka, powodzenia, ja robiłam 2 razy i niestety nie wyszły mi za dobre :-), no ale nie wszystko musze robić dobrze:-p.
Korzystaj teraz ze spania, bo pod koniec ciązy może być gorzej, ja jak byum od nowa była na początku ciązy to spałabym ile wlezie a nie powstrzymywałam sie. Jeszce trochę i bedziesz czuła kopniaczki to dopiero uwierzysz, chociaż ja czasmai jeszcze sie dziwię ze to naprawdę bede mamą :-D choć bardzo tego chce a wydaje mi sie to jakimś cudem.
Ja poczułam kopniaki od 18 tygodnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry