• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No Amelka mala jest ;-) w srode dowiem sie czy juz ma 4kg bo wedle mojego wazenia sie z nia ma rowne 4 kg ale zobaczymy jak polozna przyjdzie ;-) jak czesto i ile razy ona jeszcze przylezie ? bo juz 4 raz przyjdzie chyba,,,

zafasolkuje ostatnio po prostu pustki jakos kazda zajeta...lub tak jak ja znikam z bb wtedy kiedy maz ma wolne bo wtedy we 3 spedzamy czas ;-)wiec znikam bo mecz sie skonczyl ;-)

reklama
Fasolka no to trzymam kciuki za księżniczkę! Ucałuj od forumowych ciotek :*
ja mam z tommee tipee ale czy jest godny polecenia to nie wiem bo nie miałam z innymi do czynienia więc nie mogę zachwalać! W każdym bądź razie bardzo szybciutko podgrzewa mleczko! :-p

Atanku no chyba 4 razy musi przyjść... też mnie to męczyło :baffled:

Kurcze tak mi żal tego mojego króliczka :-( od kąd założyłam mu tą wstrętną pieluchę to zasypia niby normalnie ale nagle budzi się z takim przeraźliwym płaczem :-( moje biedactwo...

Ja też ucieka bo oczęta mi lecą! Dobranoc :*:*

Magdalena śliczne zdjęcia! I fajna pamiątka! U nas niestety nie chodził pan fotograf (a słyszałam ze często chodzi, ale ja jakoś nie załapałam się) mam tylko sporo swoich zdjęć.

Heh chyba mu nie wygodnie z tą pieluszką... :-( Mam nadzieję ze szybko się przyzwyczai... i teraz co? Kontrola za 6 tygodni nie?

Atanku u mnie była położna tylko raz i powiedziała że jak będę jej potrzebować to mam dzwonić, jak nie to nie będzie przychodzić bo widać ze radzę sobie i po co ma mnie niepokoić. Z tego co wiem mamy właśnie prawo do 4 odwiedzin położnej w ramach NFZtu.:tak:

Fasolka zaciskam kciuki za malutką! &&&&&& Daj znac później co tam u was słychać!

Witam się porannie! Zacznę od tego że Konradek kończy dzisiaj 2 miesiące!! tort.gif W ciągu ostatnich paru dni zmienił się tak bardzo, ze aż sama za nim nie nadążam! :szok: Śmieje się jak do niego mówię, a czasem podczas takich porannych przytulańców nawet potrafi zaśmiać się na głos nana.gifnieziemski dźwięk :-) gaworzy po swojemu... no i zrobił się strasznie ciężki i długi :-p Już ubieram niektóre ubranka 68, bo te 62 robią się ciasne... MÓJ WIELKOLUD :*

i ja się witam, juz jestem po śniadanku

fifka: to buziaczki z okazaji 2miesięcznicy :-) dla Konradka , niech rośnie i rosnie ;-)

Atanku: ale zaszalałas z zakupami fajne rzeczy kupiłas :tak:

magdalena: o nawet nie wiedziałm ze w szpitalach robią zdjęcia dzieciaczkom, tzn. nie wiem czy w moim robią, super pamiątka a Bartuś tak się zmienił, pieknie rośnie

neciuszka:
to wypoczywaj sobie, miałas zarobiony dzień, ja dzisiaj się leniu****ę bo jutro to od rana na nogi, bo z mążem po 7 z domu jade do mamy zeby tam poczekać do 9 tej i iść do gina, u gina bite 2 godz. siedzenia, albo nawet więcej, potem czekać na męza, bo jutro to badanie o RODK, potem do sklepu po zakupy i po buty bo juz mi zus kase przesłał wczoraj, a sobie upatrzyłam balerinki na koturnie.

magda: ja wczoraj Julke oglądałam, podobaja mi się jej upięcia włosów, takie poskręcane, nibywarkocze niby jakieś zwijańce

Witam, jestem tutaj nowa. I mam pytanko. Dziś mam dostać @, boli mnie troszkę podbrzusze, śluz mam przezroczysty i gęsty. Piersi mnie prawie w ogóle nie bolą. I cały czas czuje jakby coś ze mnie leciało, ale jak patrze czy to aby nie @, to się okazuje, że nie. Czy to może być ciąża? Z narzeczonym kochałam się przed owulacją jakieś 6 dni. Dziękuję za odpowiedź :-)

lalus: na ciązę są podobne objawy jak na @ więc trudno powiedzieć, poczekaj pare dni i zrób test jak @ nie przyjdzie albo zrób bete.
Ja jak zaciązyłam to bolał mnie brzuch jak na @ parę dni, i miałam przeźroczysty sluz,

No to kiedy mam np. zrobić test? I czemu mam takie dziwne uczucie jakby coś ze mnie "leciało"? No i tego śluzu jest troszkę więcej. Bo zazwyczaj przed @ miałam "sucho".

reklama
Laluś a w jaki sposób stwierdziłaś owulacje ? testy, monitoring cyklu ? 6 dni przed owulką to sporo czasu dla plemnika, są małe szanse,że zaszłaś :-) ale to zawsze szansa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry