Magd.a
Fanka BB :)
Witam dziewczęta :-)
coś niecoś was podczytałam ;-)))
słyszałam o wizytkówkach sleep.. kobieto.. szklane wizytówki ? przecie nikt nimi nie będzie sobie okien wykładać.. myślę,że powinnaś być bardziej ekologiczna.. i drewniane wybrać..jeżeli takie na rynku są
Kwiatuszek.. współczuje rodzicom :-(
Ael.. nareszcie wiedźmo wróciłaś
Natkusia jak tylko zaczniesz Michasia pokazywać światu to daj znać umówimy się na spacer i będę pierwszą forumową ciotką poznającą Michasia
( tak tak macie mi tu teraz zazdrościć
)
buziaki dla łobuzów :-)
a widzę, że jeszcze ta co żony myli się nie ujawniła
coś niecoś was podczytałam ;-)))
słyszałam o wizytkówkach sleep.. kobieto.. szklane wizytówki ? przecie nikt nimi nie będzie sobie okien wykładać.. myślę,że powinnaś być bardziej ekologiczna.. i drewniane wybrać..jeżeli takie na rynku są
Kwiatuszek.. współczuje rodzicom :-(
Ael.. nareszcie wiedźmo wróciłaś

Natkusia jak tylko zaczniesz Michasia pokazywać światu to daj znać umówimy się na spacer i będę pierwszą forumową ciotką poznającą Michasia
)buziaki dla łobuzów :-)
a widzę, że jeszcze ta co żony myli się nie ujawniła

Michał mi poranił brodawki i nie widziałam gołym okiem krwi i okazało się, że Mały wysysał ją razem z pokarmem a potem strasznie wymotywał :-( od pediatry dostałam zakaz podawania mu mojego mleka i musiałam wyleczyć brodawki a do tego użyłam laktatora który jeszcze bardziej mi je zmasakrował i miałam jedne wielkie rany
ale już wyleczyłam i od jutro próbujemy znów :-) oby się udało!