• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczynki nie wiem sama który to tydzień bo wcale się na tym nie znam Ostatnioa @ miałam 29 lipca -tyle moge powiedziec na 100% :-) Ide we wtorek lub w srode do gin to wszystkiego się dowiem :-)

reklama
Ja mam pierwsze USG w piątek i też się strasznie denerwuję... :zawstydzona/y:
Bo ciążę moja ginekolog już potwierdziła 2 tygodnie temu. Beta była wysoka.
A teraz pierwszy raz będziemy oglądać bąbla... :tak:

P.S. Czujesz już jakieś dolegliwości? :)))

Tak latwo sie tego nie liczy :) sun jeszcze powiedz jak dlugie masz cykle, bo to troche od tego zalezy tez :) ale rzeczywiscie juz 5 tygodni skonczonych na bank jest! Nie moge sie doczekac twojego pierwszego usg!!sciskam kciukasy!

Miq mowisz, ze koncowka ciezka? Ja mialam poczatek taki, ze teraz mi sie podoba bardzo :) i upaly sie skonczyly, wiec juz tak nie puchne :-D Zgaga minela i tylko troche niewygodnie jest ale w porownaniu do 4 miesiecy mdlosci i wymiotow to po prostu bajka :-D

Sun jeśli idziesz we wtorek lub środę to już na pewno będzie widać serduszko:)
Jestem krótko na tym wątku ale nawet nie wiesz jak się ucieszyłam wiadomością o Twojej ciąży. I życzę spokojnych pozostałych 8 miesięcy!:)
U mnie 21 dc. a owulacji ani widu ani słychu. Testy owulacyjne negatywne, zero paprotek, może trochę płodnego śluzu i bardzo wysoko i mięciutka szyjka... To są właśnie moje wspaniałe nieregularne i długie cykle...

Aga pytalas o objawy: chodzę częściej siku: (zwłaszcza w nocy) mam troszke białego sluzu męczą mnie troszke gazy czasami mam leciutkie uczucie bólu brzucha jak na @ A i mąż mówi ze mam straszne humory haha

Pok cykle mam 34 ,dniowe i ostatnia była 29 lipca :-)

Dziewczyny jestem tak szczęśliwa se mam ochotę krzyczeć Dla nas to jest cud bo nie dosc ze byłam chora 2 tygodnie to jeszcze kochalismy się tylko 2 razy w czasie owu :-)

Ostatnia edycja:
Kochana! Teoretycznie w okolicy owu wystarczy raz a dobrze ;)
tez sie bardzo ciesze!!

Wejdz sobie w jakikolwiek kalkulator ciazowy, wpisz date OM idlugosc cyklu i bedziesz miala odpowiedz ktory to tc :)

Sunnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratulacje...:) jeden dzien mnie nie było wchodze a tu juz takie cudowne nowiny... ale sie strasznie ciesze az się popłakałam ze szczescia twojego:) trzymanie kciuków się opłaciło:)

a ze smutnyych nowinnn ZROBIŁAM TEST i co oczywiscie krecha jedna... co prawda do okresu jeszcze pare dni ale czułam ze tak bedzie.... ehhh...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry