• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karla za wcześnie zrobilas test Ja zrobiłam 10 dni po @ Widzisz zrobilas wcześniej i zlapalas dola - potrzebne Ci to bylo? Nie rób tak więcej czekaj przynajmniej do dn @ Tule Cie mocno

W Zakopcu leje tak wiec chyba dzisiejszy dzien spędzimy w pensjonacie Pojedziemy tylko cos zjeść i tyle Jutro jade do siostry do Opola :-)

reklama
Sun to Ty normalnie masz historię podobną do mojej he he, ja też ok 10 dni po terminie robiłam he he
a u Ciebie wygląda mi to tak:

Załączniki

• ticker.php.png
    ticker.php.png
    4 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
Jejku mig aż mi się lezka zakręciła w oku bo nadal w to nie wierze Jestem taka szczesliwa;-)

To sa nasze najwspanialsze wakacje :-)

Ostatnia edycja:
sun nie dziwie się, chyba wszystkie dziewczyny cieszą się z Waszego szczęścia, już jak lekarz wszystko potwierdzi to dopiero odetchniesz z ulgą i będziesz się chciała całemu światu chwalić:tak:

Aga_27 koniecznie napisz po wizycie co widziałaś i usłyszałaś :) widzę, że jesteś na począteczku , będziecie szły z sun równiutko razem :)

powoli zaczynam, ogarniać i Was po kolei kojarzyć :)

sun Ciebie póki co najbardziej kojarzę i się strasznie cieszę, te kreski na Twoim teście są tak tłuściutkie i wyraźne! nawet testowa wyraźniejsza od kontrolnej super! Czekam na poniedziałkowe informacje!

martuska507 my chyba możemy sobie podać ręce, bo widzę że razem zaczynamy starania :) dobrze, że wyniki masz w normie bo ja niestety nie, dlatego ten cykl odpuszaczam, żeby podreperować TSH.

karla21 nie wytrzymałaś :D to jeszcze nic nie znaczy, czytałam wiele razy jak dziewczyny robiły w dzień spodziewanej @ i nic a po dwóch dniach 2 kreski!!! Nic straconego jeszcze :)

Karla a w pape chcesz?
kilka dni przed miesiaczka nie robi sie testu, bo jego wynik negatywny nie oznacza niczego! Gluptasie!
ehhh wiemm:( ale juz na ten cykl straciłam nadzieje, moze w nastepnym się uda:(

Karla za wcześnie zrobilas test Ja zrobiłam 10 dni po @ Widzisz zrobilas wcześniej i zlapalas dola - potrzebne Ci to bylo? Nie rób tak więcej czekaj przynajmniej do dn @ Tule Cie mocno

W Zakopcu leje tak wiec chyba dzisiejszy dzien spędzimy w pensjonacie Pojedziemy tylko cos zjeść i tyle Jutro jade do siostry do Opola :-)

no włąsnie nie wiem po co to zrobiła, tylko doline załapałam, jak powiedziałam mezowi to powiedział: po chwili ciszy..hmmm... szkoda... ale zobaczysz uda nam sie.

ale macie fajnie nigdy w zakopcu nie byłam.

Sun...test piekny! az milo popatrzec :tak:

karla...no nie...specjalnie dla ciebie kop.jpg
kochana....ja caly czas licze na ciebie, skoro ten ma byc szczesliwym miesiacem to dawaj test w dniu @ i moze bedzie dobrze !!:tak:

u nas dzis pogoda masakra! pada jakas mzawka i nawet az nie chce sie wychodzic...moj @ sie konczy powoli, ale na antykach jestem....wiec czekam sobie na to, az wredna torbiel opusci mojego kochanego jajniczka!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry