reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda trzymam kciuki za wizyte
Pok no no czekam z niecierpliwoscia na kolejny test wtedy pogratuluje :)
Pao przykro mi tez mam pieseczka ma 11 lat ale mm nadzieje ze bedzie zyl dluugo jeszcze :)

M89 witaj na pokladzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Na razie starania są odwołane na bliżej nieokreślony czas. Mój mnie niesamowicie wczoraj zdenerwował. Trzeba zrobić rewolucję w związku...

haha Magda ladna kobieta az sie usmiechnelam :) tak to ja hehe , o ktorej masz wizyte?
Fifka nom kochany jest - to pieseczek :) a sunia to chyba na suczki sie moiw ;)

dotka, wizytę mam o 15.30 ale muszę wypełnić ten wniosek o wyborze lekarza itp. więc pewnie będę tam nieco wcześniej.

Big
lekcja to mało powiedziane, nie wiem dlaczego oni są tak mało myślący. Nie wiem.. chyba powinnam sobie faceta znaleźć minimum 10 lat starszego :-D

Haha Magda myślę ze tu nie o wiek chodzi :-D starsi czasem bywają mniej dojrzalsi od tych młodych (znam kilka takich osób) Faceci już tak mają,ze są mało domyślni... to efekt nadawania na innych falach :-p

Dotka, wiem ze to piesek, na pierwszej stronie było to napisane :tak: a na psy często mówię "sunia" nie wiem dlaczego :-Da tak poza tym właśnie się zastanawiałam czy to ty no i dostałam odpowiedź piękna kobieto :-)

reklama
Do góry