reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nala oby oby! Nic się nie stanie jednak jak zrobisz we wtorek albo w ogóle nie zrobisz, to nie jest niezbędne, ale na pewno bardzo uspokaja! Uszka do góry! Myślę ze wszytko będzie dobrze! :*
'

Martocha a u ciebie jak? Temperatura wysoka? jak @?

W stópce załączyłam swój wykres.. Okresu nie ma..Okazało się,że miałam późną owulacje, to 5 dzien fazy lutealnej a 36 dzień cyklu;p
Więc przynajmniej wiem,że moj cykl się normuje-bo to chyba moja pierwsza owulacja.Troszkę się martwię bo serduszko powinno być tuż przed skokiem..a ja nie wiedziałam,że to owulka :( kto by się spodziewał..?

Nala ja też się doczekać nie mogłam pierwszej wizyty :) ale widać było moją kropeczkę :) teraz się doczekać nie mogę im bliżej drugiej żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Mam nadzieję, że powie że będziemy zmniejszać już dawkowanie dupka żeby go wkońcu odstawić

matrocha kochana widzisz jakiś postęp już jest :) a dziewczyny potwierdziły że czasem mniej przytulanek i niby nie w czas są owocniejsze :) a nawet jeśli nie to już jakiś plus jest masz owu :)

Cześć dziewczyny!
Może chociaż dzisiaj któraś z Was moje drogie zechce mi streścić co się działo? Jakieś fasolki, jakieś nowe wieśći?ostatnio mnie olalyście :(

Mnie rozebrała choroba, syrop z cebuli nie pomaga,leże praktycznie cały czas w łózku. Najbardziej boję się kaszlu bo to wiadomo jak się kaszle, z duża siła. Jutro idę na kontrolne usg i tez się strasznie boje.

Neciuszka tak u siebie bo kazał przyjść na kontrolne,żeby sprawdzic...Boziu jak to brzmi.....czy serduszka biją i czy rozwijają się. Ech, określenie straszne ale ponoć tak trzeba kontrolować.
Wiesz kochana, mnie to się wydaje,że to będzie cos poważniejszego i jutro po konsultacji z ginem idę do zwykłego bo mnie strasznie w piersi boli i boję się,żeby to nie było żadne zapalenie oskrzeli albo co.
A Ty jak się czujesz mamusiu?

Nala kochana gratuluję z całego serduszka i życzę szczęśliwych i spokojnych 8 miesięcy

A ja od rana jestem zła!! Mi nawet humor od rana musi mój własny laptop popsuć :-p ledwo go włączyłam i ujrzałam informację, że problem z dyskiem twardym i żeby stworzyć kopię zapasową i tak ja tworze i tworzę i za każdym razem coś nie tak, w końcu zapisuje ją na CD i mam nadzieję, że będzie OK ale jak przyjdzie mi kupić nowy dysk to się chyba powieszę!!

Dziurka jak to Ci olałyśmy??? :-( niemożliwe... szybko zdrowiej!! Może lepiej jakbyś się do lekarza przeszła jeśli domowe sposoby nie pomagają...

A katar mam taki lejący bezbarwny rano i wieczorem, i kaszel troche ale taki mój że odrazu jak z głębin. Jak już jutro wyjdziesz z domku to idź też do lekarza i niech ci powie co możesz brać coś da.

Boziu dzwonił gość z Suwałk o samochód, niech on się wreszcie sprzeda bo trzymać nie ma gdzie. Mam nadzieję że po zdjęciach dodatkowych które chce i obniżeniu ceny zdecyduje się przyjechać po niego za tydzień.

Magdalena a no nie zauważyłyście mnie, ale wybaczam:p
Ide kochana do lekarza jutro bi dziś niedziela więc jedynie pogotowie a tam to łaskę wielką robią jak Cię przyjmą.Wiem, nie fair ale co zrobic.
A u Ciebie kochana jak tam małż, poprawił się?

Neciuszka
idę idę. Ale dziś leże i się grzeję.
Kurde, ja na prawko miałam teraz iść i co? i doopa

Ostatnia edycja:
reklama
Leż kochana leż, ja też idę sie powygrzewać potem do kościoła na 16 a ja dziś taka niedorobiona bo byliśmy u znajomych pojadłam jak głupia, małż wypił sporo chociaż raz bo wiecznie prowadził a wczoraj nas zawieziono i odebrano :) tyle że w nocy spać nie mogłam bo chrapał, a potem jak zasnęłam tyle co to teściowa zaczęła za ścianą włosy suszyć. Może co podrzeme teraz. A jutro do lekarza zbada osłucha i da coś co nie zaszkodzi ci :*

Do góry