reklama
Nala oby oby! Nic się nie stanie jednak jak zrobisz we wtorek albo w ogóle nie zrobisz, to nie jest niezbędne, ale na pewno bardzo uspokaja! Uszka do góry! Myślę ze wszytko będzie dobrze! :*
'
Martocha a u ciebie jak? Temperatura wysoka? jak @?
W stópce załączyłam swój wykres.. Okresu nie ma..Okazało się,że miałam późną owulacje, to 5 dzien fazy lutealnej a 36 dzień cyklu;p
Więc przynajmniej wiem,że moj cykl się normuje-bo to chyba moja pierwsza owulacja.Troszkę się martwię bo serduszko powinno być tuż przed skokiem..a ja nie wiedziałam,że to owulka
Nala ja też się doczekać nie mogłam pierwszej wizyty
ale widać było moją kropeczkę
teraz się doczekać nie mogę im bliżej drugiej żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Mam nadzieję, że powie że będziemy zmniejszać już dawkowanie dupka żeby go wkońcu odstawić
matrocha kochana widzisz jakiś postęp już jest
a dziewczyny potwierdziły że czasem mniej przytulanek i niby nie w czas są owocniejsze
a nawet jeśli nie to już jakiś plus jest masz owu 
matrocha kochana widzisz jakiś postęp już jest
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Cześć dziewczyny!
Może chociaż dzisiaj któraś z Was moje drogie zechce mi streścić co się działo? Jakieś fasolki, jakieś nowe wieśći?ostatnio mnie olalyście
Mnie rozebrała choroba, syrop z cebuli nie pomaga,leże praktycznie cały czas w łózku. Najbardziej boję się kaszlu bo to wiadomo jak się kaszle, z duża siła. Jutro idę na kontrolne usg i tez się strasznie boje.
Może chociaż dzisiaj któraś z Was moje drogie zechce mi streścić co się działo? Jakieś fasolki, jakieś nowe wieśći?ostatnio mnie olalyście
Mnie rozebrała choroba, syrop z cebuli nie pomaga,leże praktycznie cały czas w łózku. Najbardziej boję się kaszlu bo to wiadomo jak się kaszle, z duża siła. Jutro idę na kontrolne usg i tez się strasznie boje.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Neciuszka tak u siebie bo kazał przyjść na kontrolne,żeby sprawdzic...Boziu jak to brzmi.....czy serduszka biją i czy rozwijają się. Ech, określenie straszne ale ponoć tak trzeba kontrolować.
Wiesz kochana, mnie to się wydaje,że to będzie cos poważniejszego i jutro po konsultacji z ginem idę do zwykłego bo mnie strasznie w piersi boli i boję się,żeby to nie było żadne zapalenie oskrzeli albo co.
A Ty jak się czujesz mamusiu?
Nala kochana gratuluję z całego serduszka i życzę szczęśliwych i spokojnych 8 miesięcy
Wiesz kochana, mnie to się wydaje,że to będzie cos poważniejszego i jutro po konsultacji z ginem idę do zwykłego bo mnie strasznie w piersi boli i boję się,żeby to nie było żadne zapalenie oskrzeli albo co.
A Ty jak się czujesz mamusiu?
Nala kochana gratuluję z całego serduszka i życzę szczęśliwych i spokojnych 8 miesięcy
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja od rana jestem zła!! Mi nawet humor od rana musi mój własny laptop popsuć
ledwo go włączyłam i ujrzałam informację, że problem z dyskiem twardym i żeby stworzyć kopię zapasową i tak ja tworze i tworzę i za każdym razem coś nie tak, w końcu zapisuje ją na CD i mam nadzieję, że będzie OK ale jak przyjdzie mi kupić nowy dysk to się chyba powieszę!!
Dziurka jak to Ci olałyśmy??? :-( niemożliwe... szybko zdrowiej!! Może lepiej jakbyś się do lekarza przeszła jeśli domowe sposoby nie pomagają...

Dziurka jak to Ci olałyśmy??? :-( niemożliwe... szybko zdrowiej!! Może lepiej jakbyś się do lekarza przeszła jeśli domowe sposoby nie pomagają...
A katar mam taki lejący bezbarwny rano i wieczorem, i kaszel troche ale taki mój że odrazu jak z głębin. Jak już jutro wyjdziesz z domku to idź też do lekarza i niech ci powie co możesz brać coś da.
Boziu dzwonił gość z Suwałk o samochód, niech on się wreszcie sprzeda bo trzymać nie ma gdzie. Mam nadzieję że po zdjęciach dodatkowych które chce i obniżeniu ceny zdecyduje się przyjechać po niego za tydzień.
Boziu dzwonił gość z Suwałk o samochód, niech on się wreszcie sprzeda bo trzymać nie ma gdzie. Mam nadzieję że po zdjęciach dodatkowych które chce i obniżeniu ceny zdecyduje się przyjechać po niego za tydzień.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Magdalena a no nie zauważyłyście mnie, ale wybaczam
Ide kochana do lekarza jutro bi dziś niedziela więc jedynie pogotowie a tam to łaskę wielką robią jak Cię przyjmą.Wiem, nie fair ale co zrobic.
A u Ciebie kochana jak tam małż, poprawił się?
Neciuszka idę idę. Ale dziś leże i się grzeję.
Kurde, ja na prawko miałam teraz iść i co? i doopa
Ide kochana do lekarza jutro bi dziś niedziela więc jedynie pogotowie a tam to łaskę wielką robią jak Cię przyjmą.Wiem, nie fair ale co zrobic.
A u Ciebie kochana jak tam małż, poprawił się?
Neciuszka idę idę. Ale dziś leże i się grzeję.
Kurde, ja na prawko miałam teraz iść i co? i doopa
Ostatnia edycja:
reklama
Leż kochana leż, ja też idę sie powygrzewać potem do kościoła na 16 a ja dziś taka niedorobiona bo byliśmy u znajomych pojadłam jak głupia, małż wypił sporo chociaż raz bo wiecznie prowadził a wczoraj nas zawieziono i odebrano
tyle że w nocy spać nie mogłam bo chrapał, a potem jak zasnęłam tyle co to teściowa zaczęła za ścianą włosy suszyć. Może co podrzeme teraz. A jutro do lekarza zbada osłucha i da coś co nie zaszkodzi ci :*
Podziel się: