reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej
Jednak z tymi testami owu coś chyba nie tak,
dziś trzeci dzień z rzędu test owulacyjny dodatni, zrobiłam też test ciążowy, jest ujemny nie widać nawet cienia kreski. Dziś też miałam jakieś jednorazowe plamienie znów (na papierze :szok:) a przecież nie plamię już dawno. Już teraz nic nie wiem...

reklama
Hej dziewczyny!

Madziorek - śliczny brzunio! I niech dalej tak pięknie rośnie!!!! :*
Doris - witaj! Kolorowe światełko dla Twojego Aniołeczka
[*] . Ja zawsze robię testy owu, dokładnie pokazują mi kiedy jest;-) Ale! Te z allegro można sobie podarować, bo one wychodzą jak chcą i kiedy chcą.. Polecam apteczne albo z clerablue. Trzymaj się!
mika - a co to za złe samopoczucie? Czyżby trzeba Ci przypomnieć, że masz pod sercem największy skarb i niebawem będziesz go mocno tulić w ramionach!??! Uśmiech na twarz, cyc do przodu! :*

Hallooo hallooo! Gdzie reszta dziewczyn?!!
Kto testuje na dniach?!!

Marcela w końcu się odezwałaś, łobuziaro!

hallo dziewczyny co się z wami stało??? tak tu pusto i cicho.... akurat teraz jak mam doła... i rozterki ...:-( hop hop... niech mnie ktoś przytuli... :-(

co za dzień... najpierw musiałam sięz wolnić z pracy bo Zuzolinda ma jakieś rewelacje żołądkowo- jelitowe, boli ją pupa niemiłosiernie i krzyczała do telefou: mamusiu latuj moją pupcię, mamusiu latuj zuzię :szok::szok: więc lecę na złamanie karku (dostała bactrim - już lepeij) spoko siedzimy w domu ja se myślę.. no dobra jak już jestem to chałupkę ogarnę nieco... sprzątam sobie kulturalnie aż nagle... słyszę i niedowierzam..... skamlenie straszne myślę sobie shit: Dino + balkon otwarty = :szok: lecę na balkon patrzę a tam na trawie wijący się Dino :szok::szok: zuza beczy ja się trzęsę mówię Zuza zostań (myślę sobie idę już po placek....) ale mała się drze mamusiu ja tocham dinusia....:eek: dobra zakładaj buty... ja lecę na balkon... shit k******a NIE MA PSA1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::confused: zuz buty na nogach (od pierwszego skamlenia do wyjścia z domu wbrew pozorom minęło naprawdę moze ze 3 min) wychodzimy z domu... ja na klatkę a tam mój terminator na półpiętrze stoi i się patrzy......:shocked2: matko jedyna sam wlazł po tych schodach!!!!!! pomacałam go przy dotyku brzucha lekko piszczał - no nic do auta i do weta.... dobrze ze do 19 przyjmowała.... pies terminator dino zyje NIC mu nie jest.... NIC!!!!!!!! Z 1 piętra zleciał..... matko co ja przeżyłam....

Ostatnia edycja:
widzę że zmieniam fora za Doris ;-)

witajcie dziewczyny.

rurka przeżycia niesamowite;-) najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło :)

jak to jest w waszymi starankami po straconej ciąży? Kiedy zaczynałyście i z jakimi efektami?

Rurka - biedaku ale się nadenerwowałaś dzisiaj :*

dla moich kochanych staraczek wzmocniona dawka fluidków DSC_0097.jpg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
która testuje na dniach? gdzie ta lista? :) trzymam za was kciuki !

Załączniki

• DSC_0097.jpg
    DSC_0097.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 78
anncka ja taki brzuś miałam w 19tc :) ostatnie zdjęcie jakie udało mi się zrobić z moim pojawiającym się brzuszkiem...
po Twoim zdjęciu stwierdzam że uwielbiam ciążowe brzuszki, są najkochańsze ;-)

my z Mężulem póki co serduszkujemy intensywnie ;-), testy najwcześniej za półtora tygodnia.

U mnie w ciągu dnia praktycznie nic nie widać za to wieczorem wywala :) no ale mój maluch na ostatnim usg był ponad tydz większy więc zaraz zaczynamy 15 tc :-) eh jestem przeszczęśliwa!

reklama
Angelstw witam i ciebie.Swiatelko dla twojego malenstwa(*).Ja stracilam mojego synusia w 17tyg,wiec podobnie jak ty a zobacz teraz mam przy sobie moja ksiezniczke ktora niemozliwe rozrabia i biega.Tobie tez tego zycze z calego serca.Emi miala sie urodzic 10.04.2013 a urodzila sie 13.04
Anncka jaki piekny brzusio
Dziewczyny gdzie sie podziewacie???????

Do góry