reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Bpju jak mnie na okres brzuch boli;/ Ja pierdziu;/ I nie wiem czy to dobrze czy źle, takie rozciaganie w pachwilach temu towarzyszy , ale bol jak podczas 1 dnia okresu...

reklama
anncka, no i elegancko, a w Twoje ślady Elka, Ewik, Agawa i reszta staraczek proszę iść. Brzuchu do przyjęcia są... Nie długo Eski potem Miki itd...

Eska super, ze młody rośnie, a my obliczany razem z Tobą i trzymamy kciuki!!!! Buziak w brzus jeszcze:*

Madziorku nogi do góry i leżeć z wyra nie wstawać jakaś nospe albo buscopan sobie zapodaj i oglądaj sufit z kanapy;)

Ostatnia edycja:
Elka ja ciągle czekam na Ciebie na grudniówkach :)) &&&&&&&&&& nie wierz w takie "znaki"
Za resztę staraczek również &&& Kochane moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*

Madziorrrek zadzwoń do swego gina. Bóle jak na okres raczej wsazane nie są. Każda ciąża inna ale zobacz co gin powie.
Carollina super ze na Usg wszystko dobrze. Musiało tak być bo i objawy piękne.
Annecka gratuluję! nudnej ciąży i pięknych objawów życzę!

Za testujące:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ęi wypisywać mi sie po testach z listy proszę!
Anncka pięknie!
Madziorrek rozciagająca się macica boli, zwłaszcza jeśli ma się mieśniaki. I wiąże się t
o z dużym dyskomfortem.

Za radą galwaygirl zadzwonilam do lekarza, mam lezec i sie ie ruszac, obserwowac czy nie pojawia sie plamienia i o 18 dac znac.... no...

Eska - no i super... 15 dni zleci i w koncu zobaczysz swoje szczescie :)

Elka - Ty nawet sie nie wyglupiaj z tym testem... idz do innej apteki... albo gdziekolwiek kup... jak ma wyjsc, to wyjdzie i taki... mi taki zwykly z marketu (kupilam dla sprawdzenia) wyszedl 2 dni przed planowana @, a w dniu @ zrobilam juz taki z apteki.

Anncka - beta pieknie rosnie, oby tak dalej...

Madziorek - jak lekarz kazal - lez !!! Ja tez tak mialam. Zapodalam 2 nospy i do wyrka spac... (nospe mozesz brac nawet 3x dziennie po 2 tabl) ja jeszcze slyszalam, ze dziewczyny braly magnez (tez 2 tabl, ale nie wiem ile razy dziennie mozna)
Owszem, kazda ciaza jest inna, ale tak, czy inaczej ciaza to dla organizmu bardzo duzy wysilek - na kazdym jej etapie... zwlaszcza jesli jest pierwsza...
Trzeba przeczekac... Trzymaj sie kochana... Dasz rade...

Ja dzisiaj czuje sie masakrycznie... niewiele spalam, budzilam sie w nocy... Mikolaj tez nie dal mamie pospac...
Mdli mnie od rana (i wcale nie przestaje w ciagu dnia, ani wieczorem).
Mam nadzieje, ze niedlugo pojdziemy na dzemke, bo padam...

Pozdrawiam i sle ciazowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

madziorku leż!!!!!!!! a my tu będziemy zaciskać &&&&&&&&&&&&&&&&&jak tylko się da,to pewnie macica się rozciąga... w końcu Maluszek potrzebuje miejsca...

elka rób test:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

anncka :-) super wadomość!

carollina to że masz ciążowe objawy to baaaaardzo dobrze....dasz radę to przetrwać:tak: a Maluszek niech się spokojnie rozwija......... i śpij kiedy tylko możesz,buziaki

celta ja czekam z niecierpliwością kiedy nam tutaj zakomunikujesz że to już....że dzwonili....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
....też bardzo lubię jak świeci słonko wtedy naprawdę przybywa sił i chce się wszystko robić....u mnie dziś pochmurno:dry: ale weekend ma być słoneczny:-)

reklama
Madziorrek trzymaj się dzielnie!!!! Wszystko na pewno jest dobrze :tak: Leż i życzę, żeby do 18.00 po tych bólach zostało jedynie wspomnienie.
carollina mam nadzieję, że zdołasz się trochę przespać. Laski, jakieś przesilenie wiosenne chyba trwa, więc to + ciąża na pewno daje Wam w kość. Obie odpoczywajcie w miarę możliwość, ściskam.

anncka SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękna beta! :-D

ania no nie ukrywam, że sama chciałabym już bardzo wpaść tu na sekundę i wykrzyczeć, że ruszyło....

Do góry