Karolina - (*) dla aniolka... jak mowia dziewczyny potrzeba czasu... niestety pewnie nie znajdziesz przyczyny, ani odpowiedzi na jeszcze wiele pytan, ale bol stanie sie bardziej do sniesienia po jakims czasie... Mysle, ze gin najlepiej Ci powie ile masz czekac ze staraniem, jak pojdziesz po pierwszej @, ale w duzej mierze to kiedy zaczniecie zalezy od Ciebie i od Twojej psychiki, bo Ty sama musisz bys gotowa... Tak ogolnie po czyszczeniu zalecaja odczekanie 3 cykli... ale to szybko zleci...
Podobna opieka i podejscie jest w IRL, wiec doskonale Cie rozumiem... Po pierwszej stracie nie robilam badan (zreszta nie mialam mozliwosci) tlumaczylam sobie, ze to byl przypadek, wada genetyczna i ze lepiej jak dzidzio odeszlo tak wczesnie jakby mialo byc potem chore i odeszloby znacznie pozniej - bo i bol wtedy znacznie wiekszy... daj sobie troche czasu... masz prawo byc smutna... zostan z nami...
Madziorek - i masz racje, idz, wyjasnij, zebys sie nie denerwowala... tutaj w koncu chodzi o zdrowie Twoje i dzidziolka, a teraz to wlasnie jest najwazniejsze...
A ja bylam dzis na wizycie u lekarza... tak mnie ostatnio gardlo boli, ze spac nawet nie moge i nic nie pomaga... stwierdzila, ze to wirus, ale jakby mi nie przechodzilo 1-2 dni, to przepisala tez antybiotyk, ktory jest bezpieczny i mam wziasc w razie W, bo moze tam sie rozwinac jakas bakteria... Zalozyla karte ciazy, sprawdzila Dopplerem, czy cos slychac, ale niestety widocznie zbyt wczesnie...(powiedziala, zeby sie nie denerwowac, bo to i tak zbyt wczesnie) ale jakos dziwnie mi to sprawdzala, bo az na kosc łonową wjechala... No coz...
W piatek i tak pojde do swojego GP na umowiona wizyte niech Mikolaja chociaz przebada, bo znowu kaszel sie zaczal, a kataru nie ma konca...
Karaiwina - Ty chyba masz takie urzadzonko do sprawdzania tetna plodu - kiedy Ci wykrylo po raz pierwszy i gdzie dokladnie przykladalas, aha no i czy lepiej pelny pecherz miec, czy pusty? Przy Mikolaju wlasnie w 12 tygodniu bylo slychac... no coz... nie bede sie denerwowac... przynajmniej postaram sie...
Potrzebujecie? To wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~a teraz dzialajcie