reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
A moze pomimo grypy zacznij starania. Nie zaszkodzi, a moze Ci sie udac... Mi tez gdzies w weekend wypadaja dni plodne. ;)
Tak tylko wtedy przy poronieniu jak zaszlam w ciaze to w 5 tyg zlapalam tez jakies paskudztwo i potem ciaza obumarla. Ile w tym winy przeziebienia, nie wiem ale maz sie boi zeby nie bylo to samo. A ja.. Moze i bym sprobowala ale nic na sile.. Poczekam cierpliwie choc mbie skreca:p ale nie.. Nie bede nic robic wbrew jemu;)

Tylko sam bo zwykłym usg stwierdził żeby się stać
I co staram się i nie ma dzidzi,:-(
Hej też mam podobny problem wiele z nas tak ma niestety. Bardzo przykro mi z powodu straty. Ja staram się od sierpnia i jak narazie nic z tego nie wychodzi. Lekarz również zrobił mi usg i kazał się starać. Bądź dobrej myśli :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej też mam podobny problem wiele z nas tak ma niestety. Bardzo przykro mi z powodu straty. Ja staram się od sierpnia i jak narazie nic z tego nie wychodzi. Lekarz również zrobił mi usg i kazał się starać. Bądź dobrej myśli :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tylko jak o tym nie myśleć :-(
Przecież się tak nie da
Też się staramy i dalej nic
Do około otaczają nie same kobitki w ciąży
Tylko nie ja sama
Pozdrawiam serdecznie.

Tak tylko wtedy przy poronieniu jak zaszlam w ciaze to w 5 tyg zlapalam tez jakies paskudztwo i potem ciaza obumarla. Ile w tym winy przeziebienia, nie wiem ale maz sie boi zeby nie bylo to samo. A ja.. Moze i bym sprobowala ale nic na sile.. Poczekam cierpliwie choc mbie skreca:p ale nie.. Nie bede nic robic wbrew jemu;)
Ja tez przed poronieniem bylam przeziebiona ale nie zazywalam zadnego antybiotyku. Ale na poczatku ciazy gdy jeszxze o niej nie wiedzialam zazywalam dwa antybiotyki, bo zlapalam zapalenie piersi. I na dodatek mialam robiona biopsje. I tez nie wiem czy poronilam z tego powodu. Choc ciaze stracilam w 11 tyg.

Ja za to byłam całkiem zdrowa przed ciążą i w trakcie... i nic zupełnie nie wskazywało, że się może źle skończyć :/

Napewno kazda z nas nie przypuszczala, ze stanie sie nam cos takiego. Nie wiadomo jaka byla przyczyna naszych poronien i nie ma sie co obwiniac i zazdreczac myslami, bo bysmy zwariowaly. Widocznie Bog tak chcial...

Może i Bóg tak chciał.Ale marzę o dziecku jak każda tutaj z nas i mam nadziej ,że kiedyś się to marzenie spełni że każda z nas nowy rok powiat z uśmiechem na twarzy:-)
Oby tak było

reklama
Do góry