reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

wreszcie dobrnęłam do końca... nie było mnie dwa dni a czytałam ze 40 minut :)

Martusia imienniczko moja GRATULUJĘ :) najprawdopodobniej będziemy rodzić w tym samym miesiącu. Trzymam kciuki za ładne przyrosty bety a później wagi :)

Gatto również powodzenia :)

U nas w porządku, powoli jakby ustępowały nudności- bynajmniej nie przytulamy się do kibelka aż tyle co jeszcze niedawno. Zachcianek wielkich nie ma ale z miłośniczki słodkości i czekolady stałam się pożeraczką kwaśnego i ostrego. Teściowa mówi że chłopak :)

reklama
Marta ja mialam podobnie w ciazy z Tomciem, nie dosc ze wyjadlam ze sloika wszystkie ogorki konserwowe to jeszcze ocet wypijalam, Do tego stopnia ze mnie juz wszyscy pilnowali i ganiali... Hahahaha a ja cwana bestia bylam i dalej zarlam ale na ulicy :-D
na blogu sie dzis dowiedzialam czegos nowego o sobie :-D mianowicie jestem zlosliwa i wylewam swoj jad :-D heh czytanie ze zrozumieniem zbyt pozno wprowadzono Do szkol ;-)
ubawila mnie dziewczyna :-D a ze zmij to cos faktycznie mam... Niska tepmke hahahahahaha

nanu gratki, teraz odpocznij, zrelaksuj sie i podziwiaj swoje dzielo bo jest Co ;-)

Ostatnia edycja:
Myszka widzialam, ze ktos ci tez zarzucil pisanie bez zrozumienia:baffled: a ja glupia zawsze myslalam, ze trzeba czytac ze zrozumieniem:szok::-D

no coz cale zycie sie kochana czegos uczymy :-D:-D:-D:-D
patrz wlasnie sobie przypomnialam Co moja polonistka wiecznie nam poprawiala i krzyczala Do NAS "piszcie stylistycznie", pala za bledy stylistyczne itd... Kurcze troche daleko mam Do mojej starej szkoly, bo bym ja uswiadomila o pisaniu ze zrozumieniem, a nie cholernej stylistyce :-D

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, na tym wątku jesten nowa, udzielam się na ciąży po poronieniu.
Mam pytanie odnośnie wspomagaczy....
Mam zapisane od tego cyklu Clostylbegyt, do tego ovitrelle i coś na s.... (svadu ... nie mogę odczytać z recepty, dopiero mam to kupić wszystko, więc jak dobrze rozumiecie dopiero będę łykać )

Wiem ,zę dwie rzeczy mam brać 3-7 dzień cyklu, potem 9-12 a potem zastrzyk, tyle, że nie wiem czy 13 dnia, czy jak, miała z Was któraś coś takiego ?? Jak byłam na monitorigngu miałam bardzo wysoką temperaturę bo byłam chora i nie zakumałam nic z tego, co mi gin powiedział. Teraz dopiero doszłam do siebie i studiuję receptę, jego zapisek, ale nie wiem za bardzo o co chodzi.
Ktoś wie jak sie stosuje takie wybuchowe mieszkanki? Jeśli wiecie napiszcie jak wam lekarz dawkował i w którym dniu cyklu był zastrzyk? I jak z przytulankami, na non stopie ? :D Czekam na oświecenie z Waszej strony. Czekam na jakikolwiek ślad w sprawie zastrzyku i dnia w którym byl, tzn że tabletki np do 12 a 13 zastrzyk, czy dzień przerwy czy jak. Coś o skutkach ubocznych itp. Lekarz jest w szoku, że nie zaszłam w ciąże sama z siebie, bo pierwsza była od strzała. Jak sam mówił, myślał, ze będzie tylko pomagał utrzymać ciąże, a nie w nią zajść. Denerwuję się trochę tym wszystkim. Jak sobie pomyśle o jakimś torbielu czy jakimś innym skutku ubocznym to mi się nidobrze robi. Organizm już taki przekarmiony chemią :(
z góry dziękuję za pomoc

Gatto
jeszcze raz moje gratulacje :) Mam nadzieję, że któraś mi wkońcu sprezentuje berka :)

Duncus podobno ja Tu jestem od krakanie ;-)
z Twoim Problem Co Do lekow niestety nie pomoge, ale sugerowalabym telefon do doktorka albo przychodni, na pewno maja w karcie opis zalecen.
a z berkiem to teraz Martoocha lata ;-) wypatruj kochana

Dunkus berka przejela Martoocha :) Co do lekow i zastrzykow nie pomoge, bo nie jestem w temacie, nigdy nawet o tych nazwach nie slyszalam. Sprobuj pobuszowac w necie, ale chyba lepiej pogadac z doc.
Myszka szybka jestes, nie ma co, z tym postem:-p
Nanulika z niecierpliwoscia czekam na zdjecia efektu finalowego:happy:

reklama
Do góry