reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej dziewczynki:-)

ale mam dziś dobry dzień... właśnie wróciłam od ginki, zrobiła mi usg i mówi-uwaga uwaga-że endometrium ma 13 mm!!! /a byłam u lekarza na nfz 23.07 i miałam rzekomo 4mm/. I w dodatku widać było wielki pęcherzyk owulacyjny, z tego wszystkiego nawet nie zapytałam, ile ma mm.

ginka powiedziała, że daje mi jeszcze ze 2 tyg, żeby @ przylazła.. mówi, że to moja decyzja, ale ona by poczekała.. no to poczekam. ale co najważniejsz-ginka powiedziała, że od teg cyklu, co będzie, możemy wznowić staranka!!!!ale się cieszę.. mówi, że mogę CLO sobie wziąć od 3 do 8dc

przepraszam, ze tylko o sobie, ale w końcu jakieś pozytywne wieści :)

reklama
Ewcik - no to wszystko ładnie pięknie się układa:):tak:
dziewczyny mam pytanko tempkę to się mierzy rano zanim się wstanie tak?o jednej porze?

danutaski super, że Ninka uparciuszek w końcu się obróciła.. ale długo trzymała mamę w niepewności ;)

myszka Tobie też gratuluję pomyślnych wieści ;)

nanulika dzięki bardzo, tak strasznie chcę, żeby się udało..

kobietka tempkę mierzysz zanim wstaniesz z łóżka, o tej samej porze.. jeśli była zaburzona np. wstawianiem w nocy, imprezą czy piciem alkoholu, to tempki z danego dnia nie bierzesz pod uwagę, bo może być zaburzona

czy któraś z Was brała CLO?

Ewcik super wiadomosci,to tylko odczekac @ i mozecie sie starac!!!Trzymam kciuki
Danutaski super ze mala sie odwrocila,niebedziesz miala tyle stresu juz.
Myszka to musisz dalej na siebie uwazac

A ja sobie zrobilam dzisiaj na obiad nalesniki z cukrem i oczywiscie w domu tyle dymu ze hej.Dlatego nielubie robic nalesnikow.No ale pyszne byly...
Zycze milego popoludnia

Ewcik- dzięki za info , nie wiedziałam ,że jak się wstaje czy wypije cosik to wtedy nie trzeba brać pod uwagę , teraz będę mądrzejsza , jeszcze raz dzięki za odpowiedź.

Magda 88 dziękuję ...cieszę się ze znalazłam to forum. Przez kilka dni poczytywałam was i cieplej mi się robiło na sercu, że tak wspaniale się wspieracie. Mam nadzieje że wszystkie doczekamy radosnych II kreseczek :-)

Kochana oczywiście, że doczekacie. Wszystkie. Berek jest trzeba tylko złapać :tak:

Danutaski ja już bety nie planuję. Czekam na wizytę, czyli tydzień. Mam nadzieję, ze nie oszaleję do tego czasu.
Dla Ninki brawo!!!! Bardzo się cieszę, że się dziewczyna ogarnęła i zaczyna dopasowywać się do medycznych wymogów porodu naturalnego.

hej dziewczynki:-)

ale mam dziś dobry dzień... właśnie wróciłam od ginki, zrobiła mi usg i mówi-uwaga uwaga-że endometrium ma 13 mm!!! /a byłam u lekarza na nfz 23.07 i miałam rzekomo 4mm/. I w dodatku widać było wielki pęcherzyk owulacyjny, z tego wszystkiego nawet nie zapytałam, ile ma mm.

ginka powiedziała, że daje mi jeszcze ze 2 tyg, żeby @ przylazła.. mówi, że to moja decyzja, ale ona by poczekała.. no to poczekam. ale co najważniejsz-ginka powiedziała, że od teg cyklu, co będzie, możemy wznowić staranka!!!!ale się cieszę.. mówi, że mogę CLO sobie wziąć od 3 do 8dc

przepraszam, ze tylko o sobie, ale w końcu jakieś pozytywne wieści :)

Ewcik super!!!!

reklama
Do góry