Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój ... pierwszy... wiem wiem co ja mogę wiedziec skoro dopiero zaczynamale trzeba wierzyć, że w końcu się uda
Pytam o takie powiedzmy pierdoły, ale wiem,że moge na Was liczyc bo wiecie duuużo
![]()
pytam bo piszesz od niedawna i mi gdzies ta informacja umknela
co do pytan to kazdy wie cos i to juz podstawa zeby razem sobie pomagac
Ja nic nie pomyslałam... żebyś no wiesz... ;-)
Jestem nowa i nie za bardzo mam o czym pisac, poza tym nie nadążam za Wami...Pozdrawiam i do juterka :-)

Witaj ogromne gratulacje wiesz co ja do szczegulnie wierzących nie należę,ale ja przed Wiką 2 lata sie nie zabezpieczałm a w ciążę zaszłam po śmierci babci zrobiła kobita miejsce na ziemi dla mojej niuni dlatego Wika drugie imie ma po niej ;-)Dlatego wierz ,ze wraz z tym maluchem Twoja mama będzie z TobąWitajcie Kochane Staraczki!!
Długo mnie znów nie było i jak zwykle nie jestem w temacie
Od dziś zaczynam wierzyć w cudaPrzyznam się Wam, że ostatnimi czasy (po śmierci mamy) nie mieliśmy dużo okazji do przytulania się a wrzesień był szczególnie ubogi bo przytulaliśmy się TYLKO raz. No i nie wierzyłam, że może zaowocować fasolką.
A jednak :-):-):-):-)
Dziewczyny bo tych wszystkich przejściach z nagłą śmiercią mamy, z niemalże wyrokiem że mogę nie mieć dzieci stał się CUD.
Dziś zrobiłam test i co ujrzałam dwie grube kreskiJestem przeszczęśliwa. Kupiłam już małe buciki w prezencie dla męża i czekam aż przyjdzie z pracy.
Przesyłam Wam mnóstwo fluidków ********************************* ciążowych i trzymam mocno mocno kciuki.
ja też tak mam i dr stwierdziła zaburzenia drugiej fazy i biore w tym miesiącu luteinąTo potraktuj ta wczesniejsza kreske jako wynik negatywny, skoro nie byla tak samo ciemna jak testowa. Ja zrobilam nastepnego dnia po tym jak druga wyszla ciemna, kolejny test z ciekawosci i znowu druga krecha byla ciemna. Wiec nie martw sie - nie powinnas przegapic odpowiedniego momentu.
A patrze na Twoj suwaczek i bardzo prawdopodobne, ze owu dopiero bedzie. Ja mam tez 27-28 dniowe cykle i pozytywny wyszedl mi dopiero 16 i 17 dnia.

witaj kochana super ,ze maluch dobrze się rozwija :-)koniecznie daj znac czy chłopiec czy dziewczynka;-)HEj dziewczyny.Dawno się nie odzywałam bo nie miałam kompa.U mnie juz 17 tydzień,maleństwo od 3 dni stuka do mnie.Dziś to w ogole szaleje z tym pukaniem.Z ciążą wszystko okza 2 tygodnie ide na USG 4D dowiedzieć się jaka jest płeć i czy wszystko jest ok.MAm juz bardzo duzo ubranek dla dziecka kazdy mnie obdarowuje:-):-)
Za równe 2 tygodnie wychodzę za mąż:-):-):-)
Jestesm bardzo szczęśliwa,a zarazem smutna jak widzę ,że "moje" dziewczyny nadal tutaj piszą,zamiast siedzieć na marcówkach,czy tam czerwcówkach.
Trzymam za Was kciuki!!
CO TAM SŁYCHAĆ??