reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzięku aism i inne dziewczyny za trzymanie kciukasów...ja zaczynam się już martwić, że coś ze mną nie tak...od 4 lat nie używałam żadnych hormonalnych środków antykoncepcyjnych a tu takie figle w moim organiźmie...najlepsze jest to, że z długości mojego cyklu to ja na dzisiaj mam termin @...a z tego krwawienia by wynikało, że miałam 27-dniowy cykl...takie mi się nie zdarzają...sama się dzisiaj nakręciłam, jak z ciekawości zmierzyłam rano tempkę...no cóż..zobaczymy co bedzie..

reklama
zielona - z tegop co wyczytałam to krwawienie takie występuję ok 7-10 dpo!! Kurcze a może twoje jajeczko gdzieś zabłądziło i się troszkę ten termin opóźnił!!
Nie ma co się zastanawiać, idź do lekarza i na bete!! dla pewności!!!

Trzeba byc dobrej mysli!!!:-):-)

dzięku aism i inne dziewczyny za trzymanie kciukasów...ja zaczynam się już martwić, że coś ze mną nie tak...od 4 lat nie używałam żadnych hormonalnych środków antykoncepcyjnych a tu takie figle w moim organiźmie...najlepsze jest to, że z długości mojego cyklu to ja na dzisiaj mam termin @...a z tego krwawienia by wynikało, że miałam 27-dniowy cykl...takie mi się nie zdarzają...sama się dzisiaj nakręciłam, jak z ciekawości zmierzyłam rano tempkę...no cóż..zobaczymy co bedzie..

Przyjmuje się, że wahnięcia kilkudniowe to norma, tj. wydłużenie lub skrócenie cyklu o kilka dni.

Jeżeli chodzi o ten to fazę lutealną miałaś 13 dniową więc to też norma.

Jeżeli natomiast chodzi o te plamienia to może warto zbadać progesteron w 7-8dpo. bo może masz jego niedobory.

A jeżeli nadal masz jakieś wątpliwość to zrób wreszcie tą betę i wszystko będzie jasne, a potem idź do lekarza zobaczymy co powie!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry