Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
także wygląda na to, ze dupa blada... brzuch pobolewa mnie mniej, bardziej piersi... @ jeszcze nie przyszła, ale podejrzewam, ze to za sprawą Duphastonu... dzisiaj ostatni dzień i jestem pewna, że jutro @ jak murowana... shit...
Cześć Dziewczynki,
widzę, że sie troche martwiłyście, a ja sie nie odzywałam od rana, bo dzisiaj dotarłam później do roboty... a w domu siadł net...
śpieszę donieść, że na bobo teście JEDNA KRECHAtakże wygląda na to, ze dupa blada... brzuch pobolewa mnie mniej, bardziej piersi... @ jeszcze nie przyszła, ale podejrzewam, ze to za sprawą Duphastonu... dzisiaj ostatni dzień i jestem pewna, że jutro @ jak murowana... shit...
![]()
No i trzeba zacząć starania od początku... a jeszcze czuję, że będę chora... bo boli mnie gardło, jestem jakaś osłabiona...
Cześć Dziewczynki,
widzę, że sie troche martwiłyście, a ja sie nie odzywałam od rana, bo dzisiaj dotarłam później do roboty... a w domu siadł net...
śpieszę donieść, że na bobo teście JEDNA KRECHAtakże wygląda na to, ze dupa blada... brzuch pobolewa mnie mniej, bardziej piersi... @ jeszcze nie przyszła, ale podejrzewam, ze to za sprawą Duphastonu... dzisiaj ostatni dzień i jestem pewna, że jutro @ jak murowana... shit...
No i trzeba zacząć starania od początku... a jeszcze czuję, że będę chora... bo boli mnie gardło, jestem jakaś osłabiona...
Cześć Dziewczynki,
No właśnie tak się jeszcze łudzę... choć raczej test by już wykazał...![]()