jagodka1231
Fanka BB :)
10 dpo![]()
no to chyba powinnaś jeszcze się wstrzymać i poczekać. Aha ale nie dołuj się od razu co?? Nie wierze,że to piszę...szkoda,że nie mierzysz tempki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
10 dpo![]()

no to chyba powinnaś jeszcze się wstrzymać i poczekać. Aha ale nie dołuj się od razu co?? Nie wierze,że to piszę...szkoda,że nie mierzysz tempki![]()

no nie mierzę... też trochę w pewnym moemncie pożałowałam tego, ale cóż... na przyszły cykl zamierzam wprowadzić testy owulacyjne...;-) może chociaż one okażą się trochę pomocne...
A tak zaczęła mi przez głowę przechodzic jedna myśl... że w sumie zaraz po 15 dc (owulacji) starsznie pobolewała mnie ta prawa część brzucha, jakby jajnik... i teraz się tak zastanawiam, ze moze ten pęcherzyk w ogóle nie pękł...![]()
Zrobiłam dziś progesteron w 7dpo. i wiecie co mam wynik
17,9ng/ml
No to szanse na fasolkę są - jeżeli nie teraz to kiedyś na pewno!
Przynajmniej wiem że to nie wina progesteronu!!!
martilla Ty lepiej kobieto nie kracz dobra! Nic nie dostanieszto że boli nie znaczy że @ musi sie pojawić;-)
dziś co chwila gryze sie z moim mężem....![]()

10 dpo![]()
no nie mierzę... też trochę w pewnym moemncie pożałowałam tego, ale cóż... na przyszły cykl zamierzam wprowadzić testy owulacyjne...;-) może chociaż one okażą się trochę pomocne...
A tak zaczęła mi przez głowę przechodzic jedna myśl... że w sumie zaraz po 15 dc (owulacji) starsznie pobolewała mnie ta prawa część brzucha, jakby jajnik... i teraz się tak zastanawiam, ze moze ten pęcherzyk w ogóle nie pękł...![]()
O cholercia Nukie ty masz zaj..... wykres, ale ciiiii nic nie zapeszamy!!!!!!!!!

:-)
:-)Witaj Noukie co tam u ciebie??
Jak się czujesz?
no ale narazie sie nie martwie bo wiem ze liczy sie tendencja a nie jednorazowy spadek no i przez ta zmiane czasu troche zle wczoraj zmierzylam

Zobaczymy co bedzie jutro, dzis 9dpo objawow brak, cycuchy bola jak zawsze brzuch cmi jak zawsze
tylko taka napompowana jestem jakbym przytyla z 5 kg