kerna
http://www.lauraziobro.pl
ej....bo ja bym poczekała i do niego nie szła

agutka przestań
Przecież wiem ze zle nie chciałaś;-)

agutka przestań
Przecież wiem ze zle nie chciałaś;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Przecież wiem ze zle nie chciałaś;-)ej....bo ja bym poczekała i do niego nie szła![]()
a to prywatnie? Bo jak prywatnie,to tymbardziej bym nie szła.

agutka przestańPrzecież wiem ze zle nie chciałaś;-)
Kerna,u Nas frajdę sprawiało na początku wykrajanie ciasteczek,wałkowanie. ;-) Teraz najlepszą "zabawą" jest ugniatanie ciasta lub jego miksowanie. ;-)
Co do przeprosin,to za wczoraj,że Cię zdołowałammm. :-( Nie chciałam naprawdę!
Marulka,a na którą masz wizytę?
ej....bo ja bym poczekała i do niego nie szła![]()
do niego nikt nie chodzi

Dziewczyny.. a jak myślicie... co zrobić jeśli on dziś znów stwierdzi brak ciąży? Mam dwa testy pozytywne i nie będzie widać pęcherzyka... co robić wtedy????

Wiesz... to nie jest taki zły dziadek, jak go przedstawiłam.. on jest doktorem i bardzo doświadczonym lekarzem... wielu kobietom życie uratował, podczas gdy inni ginekolodzy odsyłali je do domu.... mam do niego sporo szacunku, ale wykluczam go z prowadzenia ciąży bo nie praktykuje w szpitalu.. chodzę do gina, który pracuje i kiedy szłam rodzić po raz pierwszy on był i powiedzial pielęgniarom, że jestem "od niego" same rozumiecie... Dziadek nie jest zły... tylko moim zdaniem nie nadaje się do prowadzenia ciąży..Się w sumie nie dziwię...
Więcej do niego nie chodzić,tylko od razu pomykać do swojego gina.![]()

no wiem marulka na pewno tragiczny nie jest..bo też dośwaidczenie ma..ale jednak ślepy jest![]()

no wiem marulka na pewno tragiczny nie jest..bo też dośwaidczenie ma..ale jednak ślepy jest![]()
My tez siedzimy w domciu - ja to bym moze poszla na jakies balety, ale M...Witam laski
Wcale mi się nie chciało wstawać ale psisko czekało na spacerek. U nas mróz, ponoć ma też być na sylwka. A właśnie laski idziecie gdzieś na sylwka czy siedzicie w ciepłych domowych pieleszach?
kerna już kiedyś pisałam, mi też lekarz powiedział, że w ciążę to będzie mi bardzo trudno zajść (stwierdzone PCO, cykle jedno fazowe, nagromadzone nie pękające pęcherzyki).
Miałam zacząć się leczyć i brać hormony a okazało się, że jestem w ciąży. W ogóle w ciążę zaszłam 4 razy, 2 razy tak hop siup i 2 razy dłuższe staranie. Mam nadzieję, że teraz będzie hop siup.
Idę zjeść śniadanko bo mnie ssie
Miłego dnia laski
W karnawale ma byc wieczorek taneczny organizowany przez zaklad M, wiec sobie odbijemy;-)Spokojnie!!! Z takim wsparciem kciukowym na pewno bedzie dobrzeDziewczyny normalnie się zesram ze strachu... USG mi się nie zmieści tak jestem spięta... Do tego A. ma jakieś fochy i mnie okrutnie dodatkowo denerwuje.....![]()