reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewoje

tosia mam nadzieje ze to nic powaznego, gin czy lekarz niormalny ci wszystko powie da jakas masc i bedzie dobrze :) zdrowka zycze dla piersiatek :) kurde masz co pokazac :)

a ja zaraz jade pociagiem do wro pierw a pozniej przesiadka na ktora mam 4 minuty i obawiam sie ze nie zdarze :/ wtedy to bedzie dupa blada ...

reklama
Tosia a który to już dc ?
Ja miałam straszne żyły na piersiątkach jak się okazało że jestem w ciąży i sutki takie powiększone. Ale nie wiem co takie wybroczyny mogą oznaczać.
Może to nie oznacza że coś jest nie teges....tylko właśnie teges ;-)

no własnie zauważyłam to wczoraj podczas kąpieli, nigdy nie miałam takich czerownych i wybroczynowych piersi nawet przed @. mam dość duży biust miseczka G i sprawdzam piersi dość często zresztą W. stwierdził że coś nie teges jest :-(

TOSIA a może to na fasolke ,u mnie bylo tak że miałam czerwone brodawki i czułe na dotyk a we wybroczyny to u mnie były powiększone gruczoły na sutkach więc może się udało a który to dzień cyklu ???u mnie tak ok tydzień po owulacji takie sutki się zrobiły!!!

cześć dziewczynki :-)

ja obudziłam się już z @ więc skoro dziś mam 1dc to 3dc będzie w środę i od tego dnia będę brała clo przez 5 dni. a w poniedziałek na podgląd. może to dziwne, ale się cieszę, że wkońcu coś się będzie działo i moje szanse na fasoleczkę wzrastają. teraz tabletki, podgląd, bzyku bzyku i czekanie. w tym cyklu mam większe szanse więc nastawiam się tak w 60% na fasolkę. żeby nie było zbyt dużego bólu rozczarowania w razie czego.
ale bym chciała żeby się teraz udało, to dzidzi by było ze stycznia jak moja mamcia. a w święta pewnie nie musiałabym nic przygotowywać u siebie, tylko byśmy do mamy poszli. ale już wybiegam tymi marzeniami- dopiero kwiecień a ja już myślę o Bożym Narodzeniu :-) rozmarzyłam się...

buziolki :-*

reklama
no własnie zauważyłam to wczoraj podczas kąpieli, nigdy nie miałam takich czerownych i wybroczynowych piersi nawet przed @. mam dość duży biust miseczka G i sprawdzam piersi dość często zresztą W. stwierdził że coś nie teges jest :-(
kochana a moze to jednak na fasole :-) okale po tym badaniu co ty wkoncu zaszla wiec i tobie sie pewnie udalo hihih jak tak to wszystkie kobietki beda chcialy isc na to badanie hahahah patent na ciaze hihihii

a ja kochane dzis z wami niestety nieposiedze bo doszla moja gitara wiec bede z wami dopiero wieczorem a teraz zmykam pobrzdakac musze zaczac sie uczyc zeby cos do tej glowy weszlo papapap

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry