reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć svensonka widzę że czekasz i nic za dużo sie nie rozwija to masz rację takie czekanie jest najgorsze
męczysz się ale juz pewnie niedługo nacieszysz się Vaneska:)

reklama
cześć svensonka widzę że czekasz i nic za dużo sie nie rozwija to masz rację takie czekanie jest najgorsze
męczysz się ale juz pewnie niedługo nacieszysz się Vaneska:)

No juz teraz to na dniach na jutro mam termin
strasznie napiera glowa w dol na moj cewnik i mnie kuje jak siedze ha ha ide ogladac tv moze przyjsc jutro jak chce jeszcze nie 3 godzinki haha
milego wieczorku

Hej laseczki :-)
ja tak wpadam z rana, bo po co spać ;-) posiedziałam, trochę sie zmęczyłam i idę sie jeszcze połozyć

Batonik Svensonka trzymam kcuki za dzisiejszy dzień ;-)

lopciu za Twoje wyniki też... amm nadzieję, ze sie zlitują w końcu :tak:

Witam się z rana, witaj Okale ranny ptaszek z Ciebie!

Batonik mam nadzieję, ze szybko puszczą Cię do domu całą i zdrową, Svensonka &&&&&&&&&&, no i mam nadzieję , tak jak Okale, ze będą wreszcie Twoje wyniki Lopop.

A mnie przeziębienie nie puszcza, jestem w pracy dziś pierwszy dzień z nowym kierownikiem- podobno " twarda ręka" w zarządzaniu...

Miłego dnia wszystkim!!!

;-)Witam porannie moje Kochane Babolki ;-)

... dziś wyglądam jak zombie :shocked2: bo oczywiście przez pół nocy nie mogłam spać a jak nad ranem usnęłam to już trzeba było wstawać :sorry:... okropnie się czuję jakaś słaba i totalnie roztrzęsiona:zawstydzona/y: (a co to będzie jak przyjdzie czas na porodówkę jechać :szok:)

... śniadanko zjedzone :tak: dziś R ładnie przygotował żeby zrobić nam przyjemność i żebym się tak nie stresowała ;-) ehhh nie chce mi się strasznie tam jechać :-(

... wczoraj była piękna pogoda ... u Was pewnie też :tak: ... i powiem Wam, że ok godz 15-16 jak pojechaliśmy na cmentarze to już nie było takich tłumów :no: i dobrze ;-)

... coś mnie katarek dopadł ale na razie to nic poważnego ... choć coś mi się zdawało że od paru dni za dużo kicham :sorry: pewnie znowu jakieś małe przeziębionko się przykula ... tfu tfu oby nie :eek:

... Olkale i Robin dzięki za &&&&&&&&& ... na pewno dam znać, jak tylko coś będę wiedziała konkretnie ;-):tak:

Robin powodzenia z nowym kierasem... weź go na miękko ;)

Buziaki Misiaki i miłego dnia ...

(hmmm ciągle wydaje mi się że dziś poniedziałek :eek:)

;-)Witam porannie moje Kochane Babolki ;-)

... dziś wyglądam jak zombie :shocked2: bo oczywiście przez pół nocy nie mogłam spać a jak nad ranem usnęłam to już trzeba było wstawać :sorry:... okropnie się czuję jakaś słaba i totalnie roztrzęsiona:zawstydzona/y: (a co to będzie jak przyjdzie czas na porodówkę jechać :szok:)

... śniadanko zjedzone :tak: dziś R ładnie przygotował żeby zrobić nam przyjemność i żebym się tak nie stresowała ;-) ehhh nie chce mi się strasznie tam jechać :-(

... wczoraj była piękna pogoda ... u Was pewnie też :tak: ... i powiem Wam, że ok godz 15-16 jak pojechaliśmy na cmentarze to już nie było takich tłumów :no: i dobrze ;-)

... coś mnie katarek dopadł ale na razie to nic poważnego ... choć coś mi się zdawało że od paru dni za dużo kicham :sorry: pewnie znowu jakieś małe przeziębionko się przykula ... tfu tfu oby nie :eek:

... Olkale i Robin dzięki za &&&&&&&&& ... na pewno dam znać, jak tylko coś będę wiedziała konkretnie ;-):tak:

Buziaki Misiaki i miłego dnia ...

(hmmm ciągle wydaje mi się że dziś poniedziałek :eek:)

U mnie nic nowego dalej dwupak
termin mam na dzis zobaczymy

Hej laseczki :-)
ja tak wpadam z rana, bo po co spać ;-) posiedziałam, trochę sie zmęczyłam i idę sie jeszcze połozyć

Batonik Svensonka trzymam kcuki za dzisiejszy dzień ;-)

lopciu za Twoje wyniki też... amm nadzieję, ze sie zlitują w końcu :tak:

Trzymaj ja tez trzymam moze cos pojdzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:)

Svensonka &&&&&&&&&&&&
Batonik na pewno będzie wszystko ok bynajmniej dobrze Cie przebadają :)
Robin również mocno zaciśnięte kciuki&&&&&&&&&II :)

No własnie ciężaróweczki czemu nie chwalicie sie brzuszkami? Prosimy o fotki może jak sie napatrzymy to zaciążymy:) :) :)

Witam się z rana, witaj Okale ranny ptaszek z Ciebie!

Batonik mam nadzieję, ze szybko puszczą Cię do domu całą i zdrową, Svensonka &&&&&&&&&&, no i mam nadzieję , tak jak Okale, ze będą wreszcie Twoje wyniki Lopop.

A mnie przeziębienie nie puszcza, jestem w pracy dziś pierwszy dzień z nowym kierownikiem- podobno " twarda ręka" w zarządzaniu...

Miłego dnia wszystkim!!!

jade do miasta na zakupy bo sie tak wkurzylammmmmmmmmmmm

:)

Svensonka &&&&&&&&&&&&
Batonik na pewno będzie wszystko ok bynajmniej dobrze Cie przebadają :)
Robin również mocno zaciśnięte kciuki&&&&&&&&&II :)

No własnie ciężaróweczki czemu nie chwalicie sie brzuszkami? Prosimy o fotki może jak sie napatrzymy to zaciążymy:) :) :)

ja wygladam jak balon wole sie nie pokazywac hahahahah

Hahaha właśnie mi chusteczki w kiosku zakupił więc może bedzie ok!!!

Batonik zaraziłaś się ode mnie???

Izus jak tam Twoje teściki - działają???

jade do miasta na zakupy bo sie tak wkurzylammmmmmmmmmmm

No Ty Kobietko to jestes niecierpliwa, no naprawdę!!!

reklama
Miłego dnia wszystkim!!!
eee twarda, nie twarda też człowiek ;-) jak za bardzo twardy, to marny z niego menager ...daj znać co to za typek...

U mnie nic nowego dalej dwupak
termin mam na dzis zobaczymy
no od dziś to mozesz czekać na małą...po za tym pewnie odetchnełaś, jest po 1 listopada ;-):-D

Izus dla Ciebie... mam nadzieje, ze pomoże :)Zobacz załącznik 296923Zobacz załącznik 296924to zdjęcie z dzisiaj... początek 9 miesiąca... na plusie 7,5 kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry