Svensonka
Fanka BB :)
Izus dla Ciebie... mam nadzieje, ze pomożeZobacz załącznik 296923Zobacz załącznik 296924to zdjęcie z dzisiaj... początek 9 miesiąca... na plusie 7,5 kg
Tylko tyle ja tez tak chceeeeeee
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izus dla Ciebie... mam nadzieje, ze pomożeZobacz załącznik 296923Zobacz załącznik 296924to zdjęcie z dzisiaj... początek 9 miesiąca... na plusie 7,5 kg
tak nie dawno moja siostra miała identyczny brzuszekIzus dla Ciebie... mam nadzieje, ze pomożeZobacz załącznik 296923Zobacz załącznik 296924to zdjęcie z dzisiaj... początek 9 miesiąca... na plusie 7,5 kg
eee twarda, nie twarda też człowiek ;-) jak za bardzo twardy, to marny z niego menager ...daj znać co to za typek...
no od dziś to mozesz czekać na małą...po za tym pewnie odetchnełaś, jest po 1 listopada ;-)![]()
No Ty Kobietko to jestes niecierpliwa, no naprawdę!!!
waży 1400 g chudzinka jedna :-)tak nie dawno moja siostra miała identyczny brzuszek
wyników brak i krwawa mary przyszła:-(

szkoda ... moze przyszły miesiac... a czemu nie ma jeszcze tych wyników, mówili,ze niby nastepnego dnia? o co chodzi? niecierpliwosć bardzo męczy... ja też taka jestem, chciałbym od razu, ale staranka o Natkę nauczyły mnie, ze nie zawsze chcieć znaczy móc... postaraj się pozukac pozytywów w całej sytuacji... mogłas isć dzisiaj na zakupy, spotkać sie z kumpelą, nie byłoby tego jakby Vanessa była na swiecieno wlasnie wszyscy mi mowia ze klebek nerwow ze mnie i niecirpliwa wszystko odrazu chce hahaha
no nic tak jak i w pl do 2 tyg po terminie tez moge byc
w piatek mam kolejne spotkanie u poloznej obym juz nie musiala tam isc hahaha
znow herbatke malinkowa pije ahahah
i wojna domowa po ostrym jedzeniu w brzuchu ahhaha

Własnie dostałam sms a od Batonika... zostaja w szpitalu...
Z Blaneczką jest wsio okważy 1400 g chudzinka jedna :-)
Batonik ma podwyzszona temperaturę 37,5 st, juto wyniki moczu, krwi i diabetolog...
szkoda ... moze przyszły miesiac... a czemu nie ma jeszcze tych wyników, mówili,ze niby nastepnego dnia? o co chodzi?
niecierpliwosć bardzo męczy... ja też taka jestem, chciałbym od razu, ale staranka o Natkę nauczyły mnie, ze nie zawsze chcieć znaczy móc... postaraj się pozukac pozytywów w całej sytuacji... mogłas isć dzisiaj na zakupy, spotkać sie z kumpelą, nie byłoby tego jakby Vanessa była na swiecie
co do wagi to ja nawet trochę za mało przybieram, w II trymestrze to się martwiłam, a w ostatnim tyg nawet zjechałam 300g więc nie zawsze mało znaczy dobrze... mam nadzieje,ze z Natka jest wsio ok... jutro usg jupiiii![]()
Robin powodzenia z nowym kierasem... weź go na miękko![]()
Hahaha właśnie mi chusteczki w kiosku zakupił więc może bedzie ok!!!
Batonik zaraziłaś się ode mnie???
Izus jak tam Twoje teściki - działają???

Taki zgrabniutki

To malutko przytyłaś ja z córcia to 16 kg i niestety troszke zostało

ale chodzę na siłownie może coś uda się zgubićtak nie dawno moja siostra miała identyczny brzuszek
wyników brak i krwawa mary przyszła:-(

Robin a może to nie przeziębienie tylko objawy fasolki:-):-):-)Witam się z rana, witaj Okale ranny ptaszek z Ciebie!
Batonik mam nadzieję, ze szybko puszczą Cię do domu całą i zdrową, Svensonka &&&&&&&&&&, no i mam nadzieję , tak jak Okale, ze będą wreszcie Twoje wyniki Lopop.
A mnie przeziębienie nie puszcza, jestem w pracy dziś pierwszy dzień z nowym kierownikiem- podobno " twarda ręka" w zarządzaniu...
Miłego dnia wszystkim!!!

Witam sie wieczorowo
Batonik trzymamy kciukasi zeby wsio ok było i zebyscie szybciutko do domciu wróciły![]()
Lopciu:-no:
![]()
Sevensonka mloda chyba wyczuwa i robi na przekor
Olkale sliczny masz ten brzuszek
buziaki