reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eee twarda, nie twarda też człowiek ;-) jak za bardzo twardy, to marny z niego menager ...daj znać co to za typek...

no od dziś to mozesz czekać na małą...po za tym pewnie odetchnełaś, jest po 1 listopada ;-):-D

Pochodzilam poduszki ktore chcialam do sypialni sie skonczyly kijowo bo byly we wzorze firan na przecenie cholerka
kolezanka sobie kurtke kupila
pochodzilysmy po h&m kupilabym pol sklepu ale po co jak na mala mam juz 2 szfy ubranek a na zime nie ma co kupowac
na wiosne jak podrosnie to jej kupie
bylysmy na luchu na chinskim i do domu
przynajmniej mi dzien zlecial

No Ty Kobietko to jestes niecierpliwa, no naprawdę!!!

no wlasnie wszyscy mi mowia ze klebek nerwow ze mnie i niecirpliwa wszystko odrazu chce hahaha
no nic tak jak i w pl do 2 tyg po terminie tez moge byc
w piatek mam kolejne spotkanie u poloznej obym juz nie musiala tam isc hahaha
znow herbatke malinkowa pije ahahah
i wojna domowa po ostrym jedzeniu w brzuchu ahhaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Własnie dostałam sms a od Batonika... zostaja w szpitalu...
Z Blaneczką jest wsio ok :tak: waży 1400 g chudzinka jedna :-)
Batonik ma podwyzszona temperaturę 37,5 st, juto wyniki moczu, krwi i diabetolog...

tak nie dawno moja siostra miała identyczny brzuszek:):)
wyników brak i krwawa mary przyszła:-(
:wściekła/y::no: szkoda ... moze przyszły miesiac... a czemu nie ma jeszcze tych wyników, mówili,ze niby nastepnego dnia? o co chodzi?

no wlasnie wszyscy mi mowia ze klebek nerwow ze mnie i niecirpliwa wszystko odrazu chce hahaha
no nic tak jak i w pl do 2 tyg po terminie tez moge byc
w piatek mam kolejne spotkanie u poloznej obym juz nie musiala tam isc hahaha
znow herbatke malinkowa pije ahahah
i wojna domowa po ostrym jedzeniu w brzuchu ahhaha
niecierpliwosć bardzo męczy... ja też taka jestem, chciałbym od razu, ale staranka o Natkę nauczyły mnie, ze nie zawsze chcieć znaczy móc... postaraj się pozukac pozytywów w całej sytuacji... mogłas isć dzisiaj na zakupy, spotkać sie z kumpelą, nie byłoby tego jakby Vanessa była na swiecie :tak:
co do wagi to ja nawet trochę za mało przybieram, w II trymestrze to się martwiłam, a w ostatnim tyg nawet zjechałam 300g więc nie zawsze mało znaczy dobrze... mam nadzieje,ze z Natka jest wsio ok... jutro usg jupiiii :-D

Własnie dostałam sms a od Batonika... zostaja w szpitalu...
Z Blaneczką jest wsio ok :tak: waży 1400 g chudzinka jedna :-)
Batonik ma podwyzszona temperaturę 37,5 st, juto wyniki moczu, krwi i diabetolog...

:wściekła/y::no: szkoda ... moze przyszły miesiac... a czemu nie ma jeszcze tych wyników, mówili,ze niby nastepnego dnia? o co chodzi?

niecierpliwosć bardzo męczy... ja też taka jestem, chciałbym od razu, ale staranka o Natkę nauczyły mnie, ze nie zawsze chcieć znaczy móc... postaraj się pozukac pozytywów w całej sytuacji... mogłas isć dzisiaj na zakupy, spotkać sie z kumpelą, nie byłoby tego jakby Vanessa była na swiecie :tak:
co do wagi to ja nawet trochę za mało przybieram, w II trymestrze to się martwiłam, a w ostatnim tyg nawet zjechałam 300g więc nie zawsze mało znaczy dobrze... mam nadzieje,ze z Natka jest wsio ok... jutro usg jupiiii :-D

Ja ogolnie dobrze sie czuje nie spuchlam na rekach czy nogach czy twarzy wszystko w brzuszek poszlo i wygladam jak meteoryt hahah

witam sie
Olkale śliczny brzuszek :) no i widzę, ze bez rozstępów ;) hmm ja tez tak mialam a 2 tygodnie przed porodem tak mi wywaliło rozstępy, ze szok.Teraz trzeba cos z tymz robic :)

Svensonka widzę, ze Ty nadal w dwupaku :) cierpliwości :)

Batonik zaciskam kciuki:) no faktycznie malutka malo waży, ale u mnie na usg w dniu porodu powiedzieli, ze Sebul 4 kg bedzie ważyl a jak sie urodził ważyl 3080 wiec jak widac usg dość istotnie się myli.

Robin powodzenia z nowym kierasem... weź go na miękko ;)

Hahaha właśnie mi chusteczki w kiosku zakupił więc może bedzie ok!!!

Batonik zaraziłaś się ode mnie???

Izus jak tam Twoje teściki - działają???

Od jutra zaczynam testować zobaczymy co pokażą ,spróbowac można a nóż może cos pomogą:-)
Zdrówka życzę:):tak::tak:

Izus dla Ciebie... mam nadzieje, ze pomoże :)Zobacz załącznik 296923Zobacz załącznik 296924to zdjęcie z dzisiaj... początek 9 miesiąca... na plusie 7,5 kg

DZIĘKUJĘ:-):-):-):-):-)ŚLICZNY BRZUSIO:):tak::tak::tak:Taki zgrabniutki:tak::tak::tak:To malutko przytyłaś ja z córcia to 16 kg i niestety troszke zostało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale chodzę na siłownie może coś uda się zgubić

tak nie dawno moja siostra miała identyczny brzuszek:):)

wyników brak i krwawa mary przyszła:-(

Przykro :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

A Myszka to czemu nam tu sie nie chwali swoim SZymulkiem???????????
Svensonka Ty tez masz malutki brzuszek ,jak urodzisz to nic po nim nie zostanie :tak::tak::tak::tak:
Batonik &&&&&&&& za dobre wyniki

A moja mała znowu chora ,na razie bez antybiotyku ale cos czuje że w piatek jak pójdziemy na kontrolę to go dostanie bo strasznie zachrypnięta i gorączka
no ale pani doktor na razie kazała leczyc syropkami ,

Witam się z rana, witaj Okale ranny ptaszek z Ciebie!

Batonik mam nadzieję, ze szybko puszczą Cię do domu całą i zdrową, Svensonka &&&&&&&&&&, no i mam nadzieję , tak jak Okale, ze będą wreszcie Twoje wyniki Lopop.

A mnie przeziębienie nie puszcza, jestem w pracy dziś pierwszy dzień z nowym kierownikiem- podobno " twarda ręka" w zarządzaniu...

Miłego dnia wszystkim!!!
Robin a może to nie przeziębienie tylko objawy fasolki:-):-):-)
Olkale przecudny brzusio:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry