reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam dziewczyny!

Ja dziś w lepszym nastroju - wczoraj kupiliśmy mojemu M tableteczki na potencję, ja sie zaopatrzyłam w kartę obserwacji cyklu i zaczynamy z nowymi nadziejami.

Kiedyś musi sie udać!!!!!!!!!!!!!!!!

Muszę i WY też musicie w to wierzyć i dalej walczyć!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mąż dzis kiepsko się czuje wiec nie wiem czy nie odpuścić
a moze własnie to TEN cykl:)
u mnie to niestety koniec nadziei na fasolke tym razem. zrobiłam test i zanim sie jeszcze wynik pokazal zorientowałam sie ze dostalam @:-( a to byl juz 42 dzień...
chyba jeszcze nigdy nie przeżylam takiej zalamki z tego powodu jak dzis...
bardzo mi przykro,te rozczarowania sa najgorsze ale glowa do góry, nowy miesiac przed toba
nie mam teraz za duzo dostepu do kompa i wpadam sporadycznie,w przyszlym tyg postaram sie nadrobic

Cześć Kochane,

u mnie niestety jaka pogoda, taki nastrój. Zaczyna mnie ogarniać mega dól... :-(

Dzisiaj 22 dzień cyklu, zostało 6 dni do testowania... a u mnie nic... bolą mnie trochę piersi, są jakby cięższe, ale ból ten niestety przypomina mi ten zwiastujacy @...

Miałam dzisiaj fazę, żeby znowu kupić test ciążowy... ten bardziej czuły i nawet w pracy się stestować, ale się powstrzymałam... walczę ze sobą żeby poczekać jeszcze te kilka dni... ale wariuję normalnie że szok...:cool:

kusska, bardzo mi przykro, że przyszła @... domyślam się jak bardzo jesteś rozczarowana... najgorsze, że teraz znowu cały miesiąc trzeba czekać na kolejny wynik... ale trzeba być dobrej myśli i nastawić się na staranka...

eijf, mam dokładnie tak jak Ty... wokoło ciąże, małe dzieci... a u mnie nic... zastanawiam się czy to nie ze mną jest coś nie w porządku...

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane,

u mnie neistety jaka pogoda, taki nastrój. Zaczyna mnie ogarniać mega dól... :-(

Dzisiaj 22 dzień cyklu, zostało 6 dni do testowania... a u mnie nic... bolą mnie troche piersi, sa jakby cięższe, ale ból ten niestety przypomina mi ten zwiastujacy @...

Maiała dzisiaj fazę, zeby znowu kupić test ciążowy... ten bardziej czuły i nawet w pracy sie stestować, ale się powstrzymałam... walcze ze sobą żeby poczekać jeszcze te kilka dni... ale wariuję normalnie że szok...:cool:
u mnie dziś 21 dc i też bym już chciała testować ale jeszcze za wcześnie, kyrcze szkoda że nie można tego dprawdzić zaraz po zapłodnieniu i trzeba czekać te 2 tyg :(

Cześć Kochane,

u mnie niestety jaka pogoda, taki nastrój. Zaczyna mnie ogarniać mega dól... :-(

Dzisiaj 22 dzień cyklu, zostało 6 dni do testowania... a u mnie nic... bolą mnie trochę piersi, są jakby cięższe, ale ból ten niestety przypomina mi ten zwiastujacy @...

Miałam dzisiaj fazę, żeby znowu kupić test ciążowy... ten bardziej czuły i nawet w pracy się stestować, ale się powstrzymałam... walczę ze sobą żeby poczekać jeszcze te kilka dni... ale wariuję normalnie że szok...:cool:

.

U mnie to normalne- też tak mam co miesiac zaraz po owulacji chce testować, chcę wiedzieć i chodzę po ścianach z nadzieją, a potem znów tem okropny @ płacz itd.

Wiem co czujesz, ale postaraj się. wytrzymać.

W czerwcu testowałam za wcześnie test wyszedł pozytywny - radość trwała 3 dni a potem @ - było za wcześnie i poleciało- wolałabym tego nie wiedzieć, ale wiem i wtedy to dopiero jest ból. Poczekaj spokojnie do @ i wtedy testuj:tak:

Cześć Kochane,

...

Witaj Marzi....głowa do góry i nie nakręcaj się,spokojnie jeszcze tylko 6 dni i będziesz mogła testować!!!!!!!:tak:

nie ma co się zamartwiać i robić zbyt wcześnie testów,bo wiesz,że możesz wtedy się załamać,a nie wiadomo co cie czeka,może akurat to tym razem bedzie inaczej:rofl2:

witam was z rana!

u mnie bez zmian, tyle że od wczoraj jajniki strasznie mnie bolą. tempka niska czyżby owu nastapiła szybciej niż się spodziewam? nie wiem zobaczymy. dziś przerwa w starankach, już nie dam rady hehe

a pogoda straszna, deszczowo i ponuro... ja chce lato!!!!!!
ps. miałam dziś testować ... ech z żalem patrzę na dzisiejszą datę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry