reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam was z rana!

u mnie bez zmian, tyle że od wczoraj jajniki strasznie mnie bolą. tempka niska czyżby owu nastapiła szybciej niż się spodziewam? nie wiem zobaczymy. dziś przerwa w starankach, już nie dam rady hehe

a pogoda straszna, deszczowo i ponuro... ja chce lato!!!!!!
ps. miałam dziś testować ... ech z żalem patrzę na dzisiejszą datę

Nie poddawaj się!

reklama
Pewnie,że nie starcisz,chodzi mi tylko otwoje nastawienie. do boju kobieto!!!:tak: tu ma powstać fasolka :)

a jakie jest moje nastawienie?:-)
będzie co ma być, nie chce się nakręcać ,bo może przez to się nie udaje, nie wiem sama...

mam taką ochotę zrobić znowu test... skoro @ przyszła za wcześnie a powinna być dzisiaj to już się doszukuję róznych rzeczy i wmawiam sobie ,że zrobiłam test za wcześnie.
rety po co szukam dziury w całym??

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,

dzięki za słowa otuchy!!! Co ja bym bez Was zrobiła...:-D:tak: chyba testowała... hihihihi:rofl2::tak:jagodka, agniesiar muszę jakoś wytrzymać...

Martilla,
przytulamy się, przytulamy, przytulamy!!!

mmm,
mnie tez trochę kuły jajniki... ale tak ze dwa trzy razy i nic więcej... nie wiem co to znaczy...:szok:

U mnie to normalne- też tak mam co miesiac zaraz po owulacji chce testować, chcę wiedzieć i chodzę po ścianach z nadzieją, a potem znów tem okropny @ płacz itd.

Wiem co czujesz, ale postaraj się. wytrzymać.

W czerwcu testowałam za wcześnie test wyszedł pozytywny - radość trwała 3 dni a potem @ - było za wcześnie i poleciało- wolałabym tego nie wiedzieć, ale wiem i wtedy to dopiero jest ból. Poczekaj spokojnie do @ i wtedy testuj:tak:

Agniesiar, no tego to bym chyba nie przeżyła... i tak wiem, że będę ryczeć przy testowaniu... jak zobaczę jedną krechę - z rozpaczy, jak dwie - ze szczęścia... trudno dogodzić kobitom!!!!:-D

a jakie jest moje nastawienie?:-)
będzie co ma być, nie chce się nakręcać ,bo może przez to się nie udaje, nie wiem sama...

mam taką ochotę zrobić znowu test... skoro @ przyszła za wcześnie a powinna być dzisiaj to już się doszukuję róznych rzeczy i wmawiam sobie ,że zrobiłam test za wcześnie.
rety po co szukam dziury w całym??

no własnie chodzi o to,żeby spróbować znaleźć umiar i się nie poddawać i nie nakręcać :)) a to jest najtrudniejsze.

staramy sie staramy,bo nowe fasolki muszą powstać :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry