reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
To dopiero po nowym roku idziesz do pracy:szok:
ogarneła mnie zazdrosc;-)

Dobranoc dziewczynki
musze juz wyłączyc całkiem kompa bo nie chce ze mna wspołpracowac:wściekła/y:

Moze jutro was odwiedze,jak znajde chwilke!!!!:*:*:*:*:*:*:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niop. :tak:
To mnie trzyma w tym zawodzie;-)

To ja tez uciekam... Co bede sama siedziec;-)
Dobranoc!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kerna z rana przed testem zdążyłam wypić kawę z mlekiem i zrobiłam test niestety wyszła pozioma kreska co oznacza że ciąży nie ma :-( a myślałam że jednak będzie,natomiast gdyby pojawiły się dwie kreski w pionie i poziomie co dawały by"+"oznaczałoby że ciąża jest.
Trudno najwidoczniej rok 2009 nie jest nam pisany także starania zaczynamy w 2010 roku.

Agnieszka trzymam kciuki za nastepny test tym razem z II kreskami. :tak:

Plamienie pojawiło sie dokładnie w dniu spodziewanej miesiaczki...i trwało 3 dni.

No to moze cos w temacie...

Źródło: images.google.com: śmietnik + GIMP

Powiem tak - wstrząsające. Chociaż ostatnio widziałam coś gorszego miałam nieprzyjemność trafić na stronę gdzie były zdjęcia z aborcji, to był dopiero szok :szok::szok::szok:

jezyka niemieckiego w podstawowce

Wow teraz wiem do kogo się zgłosić jak będe potrzebowała tłumacza.

Czytam was sobie, nabazgroliłyście naprawdę sporo. Ja to taki nocny marek, wpadam tu a was już nie ma i czytam co napisałyście ale takie uroki między innymi pracy całą dobę, to taki mój relaks nocny.
Tak sobie myslę o tej psychice i wpłąwie na ciąże. może ma coś to wspólnego z podświadomością, może zaczniemy sobie wmawiać - zajdę w ciąże, zajde w ciąże w następnym cyklu i tak wkółko i może to coś da.... Hm warto spróbować. Z drugiej strony fakt tyle jest kobiet co mocno pragną dzieci i ich nie mają a te co nie myslą o nich, nie chcą, nawet nie planują to raz, dwa w ciąże zachodzą. Tego zrozumieć nie mogę.
Ja to może i teraz wyluzowała a miałam taki czas że już marzyłam jak wózek kupuje, łóżeczko wybieram, w sklepach oczy mi zezowały na malusie ubranka, wyobrażałam sobie jak rodzę, jak już te II kreski zobaczę, czasami ukradkiem przeglądałam gdzieś gazetę typu "Twoje dziecko" itp, oczywieście jak nikt nie widział.
Potem zrobiłam sobie przerwę na forum, wytrzymałam dość długo, temperatury nie mierze, z ginkiem też mam przerwę dopiero w styczniu idę. Nie ma oglądania gazet, ubranek, zaglądania do cudzych wózków.
Cóż z tego, w ciąży nie jestem ale wiem jedno, kobieta która pragnie dziecka z głowy sobie tego nie wybije, nie wymarze, nie zapomni, to jest silniejsze.
Mój M urodził się w sierpniu i jakoś tak wiosną myślałam sobie że fajnie by było zajść w ciąże w grudniu i urodzić mu ta dzidzie na urodziny a potem myślę - Boże do tego grudnia tak daleko że nie wytrzymam, na pewno będe już do tej pory w ciaży. Jasne... koniec grudnia, prezentu M nie zrobie, teraz to mi wszystko jedno, ważne abym wogóle urodziła. Znowu łapie doła.
Dobranoc!

cześć dziewczyny....widzę ze nocna produkcja ruszyła pełną parą:szok::szok::szok:
Ja już po owulce i teraz czekamy na wyniki naszych wygibasów....:tak:

hej kobietki :-)

musze sie pochwalic ze tesciowa pojechala i na reszcie bede spala w swoim lozku !!! :-) a nie na podlodze :eek: w ogolw zUWAZYLAM ZE JUZ SIE TROCHE NIE MILA ZROBILAM BO JUZ MIALAM DOSC GOSCI PRZEZ CALY TYDZIEN BBBRRR JA TO JEDNAK WOLE SPOKOJ I CISZE :-)

w ogole od dwoch dni mnie brzuch boli a wczoraj to juz zasnac nie moglam , tylko jz zglupiama czy to jelita po slodkim i w ogole jedzeniu czy to brzuch na @ albo fasolke..... ale pewnie to pierwsze choc chyba bym wolala na drugie lub 3 ...

milego dnia kochane!!! a sa jakies nowe swiateczne fasoleczki?? :-)

reklama
Cześć Laseczki z rańca, kończę pracę a właściwie już powinnam skończyć i uciekam do domku, mam 3 dni wolnego do Sylwestra to sobie trochę odpocznę, M już wyjechał więc sama będe siedzieć, czeka mnie jeszcze po świateczne sprzątanko.

cześć dziewczyny....widzę ze nocna produkcja ruszyła pełną parą:szok::szok::szok:
Ja już po owulce i teraz czekamy na wyniki naszych wygibasów....:tak:

Kerna trzymam kciuki, może już za jakieś dwa tygodnie wyslesz fluidki jako zafasolkowana. :tak:

Szok jak mi się chce spać więc chyba od tego zacznę dziś dzień, na nic innego nie mam ochoty.

Do góry