reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wiesz co ja miałam tak dziwnie, bo w styczniu miała okres 1 dzien to było 3 stycznia, a potem koniec i nie martwiłam sie tym, brałam tabletki anty ;d potem w lutym nie miałam okresu, byliśmy na imprezie jakoś koło 10 lutego i miałam taki biust ze sukienka która była dobra zrobiła sie za ciasna :P przed walentynkami zrobiłam test - był negatywny, więc czekałam na @ i brałam nadal anty tabletki, bo mi sie zdarzały takie długie cykle mimo antykoncepcji, a lekarz kazał normalnie brać tabeltki, ale nie było i nie było więc zrobiłam kolejny test i dwie krechy ;D a to było na pewno sdługo po spodziewanej @ :P
niezłe jaja co ;d

ojj no to jak implentacja nawet to za wcześnie na test ciążowy, poczekam chyba do weekendu juz :P

wiecie co teraz zobaczyłam... mam jeszce to plemienie ;(((( tzn. krew jakas nie leci ale mam wkładke taką różową ;((((

Jak poczekasz zawsze pewniej będzie.:tak: mnie gten mój śluz zastanawia mnóstwo biały ciągnieeeeeeeeeeeee się że masakra...nie mogę nic na necie znaleźć na ten temat.

poszłam do łazienki i jest krew... tak troszke ale jest.. jak to możliwe.... ;((

mogłam dostać tak wczesnie @ od luteiny?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry