reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
kurcze noo tylko gdzie ja taki kupie... jak na Dbam o zdrowie nie mozna go zamówić do klapa.. musze zobaczyc ale to i tak na jutro dopiero bedzie

Sailor i jeszcze jeden problem, ja nie mam pierwszego porannego moczu ;/ bo ja w nocy to 10 razy latam do toalety więc chyba raczej test jesli nawet to nie wyjdzie ...

a robiłas kiedyś test przed spodziewaną @ ?
bo mi w pierwszej ciąży nawet w dniu @ nie pokazał test :P dopiero poźniej

kurcze jak jutro będzie owulacyjny pozytywny to pojde zamówić ten test

a od luteiny mogło byc to plamienie ? teraz juz nie mam, to było jednorazowe

Królewno, po wykresie ciężko coś powiedzieć, pewnie też masz zaburzone te temp, ta jak mówisz przez wstawanie. A co do testów owulacyjnych to mogą wychodzić pozytywne nawet do samej @. Dlatego ważne jest żeby zauważyć moment piku LH. Czyli robić wcześniej, aż do pierwszego pozytywnego i potem nie ma sensu robić, bo u niektórych kobiet wychodzą pozytywne tylko dwa dni, u niektórych jeden a u niektórych kilka dni i nawet aż do @. W instrukcji załączonej do moich było tak napisane... I chyba już tu dziewczyny też o tym pisały

czytalam to, ale juz kiedyś robiłam testy owu i wychodziły mi pozytywne 2 dni, a 3 razy testowa była słaba, a teraz jak porównam sobie wsszystkie co zrobiłam to kreska jest jednakowo mocna na kazdym ;p

nie wiem... zobacze jeszcze co sie bedzie działo :P
ale wystraszylam sie tgego plamienia.. ehh :(

i jeszcze gardło mnie dzis boli noo :(

reklama
implantacja chyba tak późno nie występuje po owulacji, jeśli owu była wtedy co przypuszczam :P no raczej to wszystko dziwne i ta temperatura na nic nie wskazuje ;/ a brzuch boli jak na @./.... w sumie to nie wiem jak miałam w pierwszej ciąży bo nieświadoma byłam, więc nie widzialam zadnych oznak ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry